Depressed

01dcfec1be237968edb60c0dc2ec1bd9b1f8644b11.jpg

Jeg er stort sett blid og glad, og ikke en deprimert person. Men i dag føler jeg meg litt nedfor fordi jeg har lyst på godterier. Dakals mig, livet er ikke det samme uten sukker hver dag. Et lite filleproblem som er helt tullete å klage over, men jeg klager litt allikevel.

I dag har jeg klart meg 13 dager uten unødvendig sukker. Foreløpig merker jeg absolutt ingen endring til det bedre. Jeg er rett og slett litt deprimert fordi jeg ikke kan stappe sukkerbomber ned i magen min. Å gå fra sukker hver eneste dag til ingenting er hardere enn jeg trodde. Jeg har jo “jukset” litt og tydd til sukkerfrie alternativer søtet med stevia når jeg hatt skikkelig lyst på godis, men det gir ikke den samme lykkerusen som ekte sukker gir. Begynner å tro på at sukker er like avhengighetsskapende som heroin. Det har virket litt fjernt tidligere, men nå tror jeg på det.

ice cream 3.jpg

Jeg savner is med flødebolle og guf. Jeg savner myke, rosa, fluffy smågodter. Jeg savner sjokolade. Jeg savner å være høy på sukker.

Sannsynligvis er dette helt normalt, og sukkerbehovet vil gå over etter noen dager til? Det håper jeg, hvis ikke klarer jeg aldri 100 dager uten unødvendig sukker.

DSC_8073

Avslutter med disse fine bildene av en lykkelig Hilde med iskrem fra i fjor. ♥

DSC_8057.JPG

Advertisements

2 thoughts on “Depressed

  1. Det går over!!ca 1 måneds tid.
    De kunstige sødemidler hjælper ikke….. Jeg brugte cola Zero når trangen meldte sig men den blev bare en anden afhængighed:-(
    Men cola’en var nemmere af slippe af med igen for den blev bare erstattet med dansk vand.

    Keep on du skal nok klare det!!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s