Red lips & fingertips

MAC Retro matte Ryby WOO_06.jpg

I dag er jeg alene hjemme, kæresten er i Århus en lille tur. Dagen begynte ikke så bra, med noen problemer med å overføre dagpengerettighetene mine fra Norge til Danmark. Jeg som trodde alt var greit, og at jeg hadde god tid. Jeg fikk det godkjent, men så viste det seg at jeg var 2 uker for seint ute. A-kassen min i Danmark prøver å fikse det, så jeg håper det ordner seg. Det skal ikke være lett med NAV systemet, nå forstår jeg plutselig hvorfor folk klager over det. Jeg regner med at jeg finner meg en jobb snart uansett, så jeg ikke trenger det. Men det hadde allikevel vært deilig å vite at hvis jeg ikke finner noe, så får jeg penger som jeg egentlig har rett på. Det skal ikke bare være enkelt å begynne på nytt i et annet land, men alt har det med å løse seg til slutt.

MAC Retro matte Ryby WOO_01.jpgOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heldigvis skal det ikke så mye til for å bli glad igjen, det er tross alt fredag og weekend, så jeg bestemte meg for å pynte meg litt. Kun for meg selv. :)

Da ble det krøller i håret, røde lepper og røde negler. Min favoritt når jeg skal pynte meg, det slår aldri feil. Jeg tok selvfølgelig masse selfies sånn at jeg kunne dele litt fine bilder her på bloggen. Hihi! ;p

MAC Retro matte Ryby WOO_15

Leppestiften er MAC sin “Retro matte Ruby woo” med “cherry” leppeblyant. Min snille søster kjøpte de til meg til jul. Neglelakken er den fineste røde fargen OPI har, “The thrill of Brazil”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERARetro matte Ruby woo

Jeg dro en tur ned til strøget og kikket litt i butikker, før jeg dro hjem igjen fordi det var iskaldt. Nå skal jeg skrive litt jobbsøknader, også skal jeg ut en tur med en venninne i kveld og drikke øl.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fint at dagen noen ganger kan reddes med litt rødfarge. ;)

God stemning og god weekend!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s