Palmesus i København

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGlyptoteket copenhagen_16.JPGGlyptoteket copenhagen_27.JPG

I dag var det helt nydelig vær ute, så da ble det en søndagstur på oss. Det gjør ikke så mye om det er kaldt og snø, så lenge det er sol og vindstille. Vi lekte turist i egen by og tok en tur på Glyptoteket. Det har stått på “to do” listen min over ting å se i København lenge, men av en eller annen grunn så utsettes det alltid. Angrer på at jeg ikke har vært der før, det var helt fantastisk fint.

Glyptoteket copenhagen_24.JPG

De har en fin tropisk have i midten med noen kjempestore palmer. Så utrolig smukt, spesielt i januar når alt ellers er ganske grått og trist. Nå vet jeg hvor jeg skal gå hvis jeg savner sommer og sol. Jeg fikk også luftet min fine, nye militærgrønne kåpe som kom i posten i går. Stor glede å kunne shoppe fra Asos uten å betale toll.

Glyptoteket copenhagen_36.JPGGlyptoteket copenhagen_32.JPGGlyptoteket copenhagen_06.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glyptoteket er et museum for middelhavslandenes oldtidskulturer og dansk og fransk kunst i det 19. århundre. Mange fine ting å se på, og bygget i seg selv er jo et kunstverk. Det ligger rett ved Tivoli og hovedbanegården, så anbefaler en tur hit hvis du er i København.

Glyptoteket copenhagen_30.JPGGlyptoteket copenhagen_39.JPG

Jeg er litt i overkant overbegeistret for palmer, så jeg følte nesten at vi var i Thailand eller Mexico. Minus at vi hadde ullklær og kåpe på. Vi endte også opp med å spise lunsj på Cafe Glyptoteket, jeg deler noen flere bilder i morgen, vi tok så mange fine.

Glyptoteket copenhagen_37.JPGGlyptoteket copenhagen_11.JPGGlyptoteket copenhagen_26.JPG

God søndag!

Advertisements

2 thoughts on “Palmesus i København

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s