Babyliss Curl Secret

Aiai! Min første YouTube video.

Kæresten har filmet meg som krøller håret med Babyliss sin krølltang, Curl Secret. Jeg har laget den til en Facebook konkurranse Nicehair har. Du kan stemme på meg her ved å skrive “5” i kommentarfeltet på bildet. Håper jeg vinner! :D Tenkte jeg kunne legge den her på bloggen også, i tilfelle noen har lyst å se. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERABabyliss Curl secret_02.jpg

Dette er litt utenfor komfortsonen min, selv om jeg er en liten linselus, så trives jeg best med bilder. Men det var allikevel veldig morsomt å filme, også ble jeg jo fin på håret i tillegg. Det skader ikke med flotte krøller på en helt vanlig mandag.

Advertisements

2 thoughts on “Babyliss Curl Secret

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s