Olympus PEN accessories

Olympus PEN E-PL7  leather accessory 02.JPGOlympus PEN E-PL7  leather accessory 07.JPG

Jeg måtte nesten kjøpe litt stæsj til det nye Olympus kameraet jeg vant. Kjøpte en skulderrem, linsedeksel og en halvtaske. Lurte litt på å kjøpe brunt, men jeg elsker svart, så da tok jeg det isteden.  Svart passer til alt, spesielt til min stil, nå er det litt mer rock og roll over det hvite kameraet. ;)

Olympus PEN E-PL7  leather accessory 03.JPGOlympus PEN E-PL7  leather accessory 06.JPG

Kæresten knipset noen fine bilder ute på vår snødekte balkong. Det var heldigvis ikke så kaldt for meg, for jeg hadde på meg min fine pels. Den er ekte, men arvet av pappa sin tante, så da er det lov synes jeg. Bedre at jeg er varm og god enn at den blir brent eller bare henger i skapet. Ellers kjøper jeg bare fake pels, minst like fint og ingen stakkars dyr som må lide.

Olympus PEN E-PL7  leather accessory 01.JPGOlympus PEN E-PL7  leather accessory 04.JPG

Fint at dekselet kan festes på kameraet så kan det henge og dingle mens jeg knipset bilder.

Skulderrem finner du her, halvtasken her og dekselet her.

Advertisements

One thought on “Olympus PEN accessories

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s