The struggle

Baru chocolate marshmallows.jpg

Jeg har vært uten sukker i 20 dager, også dukker store kasser med disse opp mens jeg går sulten rundt i butikken. Fluffy marshmallows dekket med sjokolade, buhuuu! Jeg stod i sikkert ett minutt og stirret på de, før jeg klarte å gå vekk, etter å ha tatt et par bilder haha. Store problemer i hverdagen til en sukker junkie.

Så nå sitter jeg her fremfor pcen, prøver å skrive jobbsøknader, og klarer ikke å tenke på så mye annet enn myke marshmallows med deilig sjokoladetrekk. Vann i munnen! Så da måtte jeg lage et lite blogginnlegg for å klage litt. Vurderer sterkt å bare droppe hele 100 dager uten unødvendig sukker greien, men jeg får prøve å holde ut. Nøtter, frukt og bær gir  dessverre ikke den samme tilfredsstillelsen som sjokolade gjør. Baru chocolate marshmallows 1.jpgHar noen smakt Baru sjokolade marshmallows før? Jeg håper de fremdeles selger de om 80 dager, så jeg kan gofle innpå et par stk. Fant dette bildet på google , og de ser ihvertfall veldig gode ut. :D

Advertisements

2 thoughts on “The struggle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s