Weekend

Bobler 02.JPG3.JPG

Hurra! Endelig er det fredag igjen. Og selv om jeg har fredag hver dag er det allikevel deilig med helg, for da kan jeg ta litt fri fra jobbsøknadene. Vi var i godt humør fra før av, men det er utrolig hvor hoppende glad man blir av å drikke bobler. Viktig å ringe weekenden inn med litt sprudlevann. De fine glassene fikk jeg av kæresten til bursdagen min i fjor, de er kjøpt på Bahne og fra Holmegaard.

Bobler 05.JPG

Bobler, kæreste, bustete hår, home sweet home og god stemning. Jeg er så glad jeg ikke pendler lengre og kommer hjem 22:30 om fredagskvelden sånn som før. Selv om jeg savner jobben min, så vet jeg at det ordner seg med noe gøy for meg her i København også. Enn så lenge nyter jeg å være arbeidsledig, det er ikke dumt med en liten pause etter å ha jobbet fulltid i over 10 år.

Bobler 07.JPGBobler 08.JPG

Jeg måtte ta et par bilder med Olympus PEN kameraet, og testet ut noen av ART filtrene som ligger inne på kameraet. Dette heter vintage, og gir varme fine farger. Er så mange gøye filtre, så tar litt tid å finne ut hvilke som fungerer best til ulike ting. Gøy å teste litt.

Bobler 06.JPGBobler 01.JPG

Skål og god helg! 💕

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s