Colorful breakfast

colorful breakfast 02.jpg

I helgen har vi besøk av kæresten sin datter og en venninne, så da måtte vi nesten diske opp med litt deilig frokost på hotell Hilde & David. Det er viktig å proppe ungene med litt vitaminer og gode næringstoffer. Følte for å lage litt tropisk stemning, siden været ute er en smule deprimerende for øyeblikket.

• FOR MY ENGLISH FRIENDS •

This weekend we have my boyfriends daughter and a friend visiting us, so we made some delishous breakfast at Hotel Hilde & David. It`s important to feed the kids with some vitamins. We felt the need for some tropical atmosphere, since the weather is a bit depressing outside at the moment.

pineapple.jpgchia pudding.jpg

Over er en mini chiapudding dessert. Den lagde jeg dagen før og lot den stå i kjøleskapet natten over. Det er ca 1/3 chiafrø i glasset og resten er kokosmelk, også er det søtet med litt stevia og vaniljefrø. Toppingen er fersk mango som er most i blenderen.

• FOR MY ENGLISH FRIENDS •

Over is a mini chia pudding dessert. I made it the day before and let it set in the fridge over night. It consists of 1/3 chia seeds and the rest is coconut milk, sweetened with some stevia and vanilla seeds. The topping is blended fresh mango.

spinat pannekaker 04.jpgspinat pannekaker 03.jpgspinat pannekaker 02.jpg

Vi lagde også spinat pannekaker, oppskriften finner du her. Ingenting er bedre enn iskrem på varme pannekaker, og heldigvis fant jeg en sukkerfri vaniljeis på butikken, så kunne jeg også spise is. Toppet med litt bacon, som kanskje virker som er veldig merkelig kombinasjon, men det er kjempegodt. Alt med bacon og is er nom.

• FOR MY ENGLISH FRIENDS •

We also made spinach pancakes, you find the recipe here. Nothing tastes better than warm pancakes with ice cream, and lucky me I found sugarfree vanilla ice cream in the food shop. Bacon on top, which may seem weird, but it`s a really good combo. Everything with bacon and ice cream is yummy.

Tropical smoothie 02.jpgTropical smoothie 04.jpg

Og selvfølgelig en smoothie til hver. Jeg har ikke oppskriften på denne, for jeg puttet bare oppi litt forskjellig i farten. Men den er med isbiter, rismelk, mandler, blåbær og fersk ananas.

• FOR MY ENGLISH FRIENDS •

Of course we had some smoothies as well. I don`t have the exact recipe for this, but it`s with ice cubes, ricemilk, almonds, blueberries and fresh pineapple.

colorful breakfast 03.jpg

En koselig start på dagen, og litt feriefølelse. Nesten som i Thailand.

• FOR MY ENGLISH FRIENDS •

A cozy way to start off the day, with a bit of holiday feeling. Almost like Thailand.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s