Pyramid intervals

kvelertak 02.JPG

Jeg har ikke noen nyttårsforsetter om å trene mer, siden jeg er en helårstrener og allerede er fint i gang med det. Men det er greit å legge til litt nye ting i programmet innimellom, så hver søndag eller mandag prøver jeg å få til en økt pyramideintervaller på møllen. Jeg liker å løpe, men jeg får alltid så vondt i knærne og hoftene hvis jeg løper for lenge. Kroppen min er visst ikke skapt helt for løping, så da passer det perfekt å løpe intervaller, da det blir ikke så mye belastning av gangen.

I don`t have any new year resolution about doing more fitness, as I`m already into working out all year round. But it`s a good thing to change the program a bit, so every sunday or monday I try to run pyramide intervals. I like to run, but my knees and hips always hurt if I run for too long. My body is not made for running, so then it`s perfect to run intervals, as it`s not injuring my legs.

Nike løpesko 01.JPG

Jeg løper 1, 2, 3, 4, 5, 4, 3, 2, 1 minutter, med 1-3 minutters pause mellom der jeg går. Jeg pleier å ha 3 i helling, løpe på ca 10-12 i fart, og gå på 6,7. Nok til at jeg blir helt utslitt ihvertfall.

I run 1, 2, 3, 4, 5, 4, 3, 2, 1 minutes, with 1-3 minutes break in between where I`m walking. I usually run at ca 10-12 in speed and walk at 6,7. At least enough to make me exhausted.

selfie 01.JPGkvelertak.JPG

Pyramideintervaller er egentlig ganske fælt å gjennomføre, men litt gøy også, og det føles fantastisk bra etterpå. På Fitness World, og de fleste andre treningsentre jeg har vært på oppigjennom, spiller de kun hip hip & r`n`b pluss litt pop. Kjipt for folk som meg som liker best metal og rock. Jeg forstår ikke hvorfor de ikke kan spille ihvertfall litt rock og roll innimellom, alle som trener liker vel ikke å høre på listepop? Da er det fint at det går an å høre på sin egen musikk på Spotify, jeg pleier å blåse ut ørene med litt Kvelertak blant annet. Da blir det ikke så ille å gjennomføre, god treningsmusikk er viktig, og Kvelertak passer perfekt til løping.

Pyramide intervals are pretty aweful to get trough, but fun too, and it feels great after. At Fitness World, and most of the other fitness centers I have visited, they only play hip hip & r`n`b plus some pop music. Not cool for people like me that loves metal and rock. I don`t get why they can`t play some rock and roll in between. Everybody that work out doesn`t like list pop do they? Anyways, it`s a good thing Spotify exicts so I can blow my ears out with some Kvelertak, among others. Then it`s not too bad to get trough the intervals, good music is important, and Kvelertak is perfect for running.

selfie 02.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s