Dim sum & cocktails

Magasasa kødtbyen 05.jpgMagasasa kødtbyen 06.jpg

I forrige uke var vi på dobbeldait med et vennepar i Kødtbyen, min favorittplass nr 1 for tiden når det kommer til bra mat og drikke i København. Jeg har gått forbi Magasasa mange ganger og tenkt at der må vi ta turen, og jeg er så glad vi endelig fikk testet stedet ut. Dessverre ble bildene litt gule og ikke så fine, men jeg fikk noen som ble okei nok.

Last week we went out on a double date with a friend couple of us. We went to Kødtbyen, my favourite place nr 1 these days for eating and drinking in Copenhagen. I have walked past Magasasa many times thinking we should go there, and I`m so glad we finally did. Unfortunatly the pictures I took was not great, but some is good enough.

Magasasa kødtbyen 14.jpg

På Magasasa serverer de dim sum og cocktails. De hadde også hovedretter, men vi bestemte oss for å bestille masse småretter isteden, og det var et godt valg. Maten er helt hjemmelaget, til og med nudeldeigen, og veldig smakfull. Cocktailsene var spennende og annerledes, de smakte fortreffelig. Alltid gøy å prøve noe nytt.

Magasasa serves dim sum and cocktails. They also have main courses, but we decided to order a lot of small dishes instead and that was not a bad choice. The food is homemade, even the noudle dough, and very tasty. The cocktails are exciting and different, but in a good way as they tasted delicious. Always fun to try something new.

Magasasa kødtbyen 17.jpgMagasasa kødtbyen 08.jpgOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne drinken var over the top, og for et “glass”. Den heter Senchuanito Refreshing & Savoury. Med senchuan pepper-infisert Absolut vodka, mynte, lime juice, gojibær og sukker sirup. Sterke saker!

This cocktail was over the top, and what a “glass”. It`s named Senchuanito Refreshing & Savoury. With senchuan pepper-infused Absolut vodka, mint, lime juice, goji berries and sugar syrup. Spicy stuff!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi kommer definitivt tilbake til Magasasa. En fin plass å spise mye eller lite, alt ettersom hvor sulten du er. Også vil vi gjerne teste ut flere av cocktailsene.

We will defently come back to Magasasa. A good place to eat a lot or not, depending on how hungry you are. And we would love to test out some of the other cocktails.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s