Ready for concert

2016-01-29 14.58.56.jpg

Denne fredagen har jeg gledet meg lenge til, for i dag skal vi på konsert med Behemoth, ett av favorittbandene mine. :D Stor glede! Kæresten blir også med, selv om han ikke er like begeistret for de som meg. Jeg har pyntet meg og krøllet sveisen med rettetangen, da blir krøllene litt mindre “fine”. Det er sikkert helt bortkastet, siden København bestemte seg for å servere drittvær med regn og stiv kuling fra siden i dag. Men men.

I have been looking forward to this friday for a long time. Today we are going to see Behemoth, one of my favourite bands. :D My boyfriend is also joining, even though he is not as exstatic about them as I am. I have curled my hair with my straightner, and it’s probably a complete waste of time, since the weather in Copenhagen is horrible today. 

2016-01-29 14.58.24-1.jpg2016-01-29 15.04.01.jpg

De skal spille hele The Satanist albumet, så det blir jo bare bra. Jeg har sett de noen ganger før, og de leverer alltid et fantastisk show. Stikker bare innom for å dele noen bilder før vi stikker avgårde for å spise med noen venner som også skal være med på konserten.

They are going to play all of The Satanist album, so it will be awesome. I have seen them before a couple of times, and they are always delivering a fantastic show. Just wanted to say hi here before we leave, going out to eat before the concert with some friends that’s also joining. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke ofte jeg går med dette smykket, burde bruke det oftere for jeg elsker det. I dag passet det ihvertfall perfekt siden vi skal på metall konsert. Jeg kjøpte det for lenge siden på pinupgirl clothing, men det er visst ikke til salgs der lengre. Tror merket er Kreepsville 666, hvis jeg ikke husker helt feil.

It’s not often I use this necklace, but I should use it more often because I love it. Today it’s perfect to have on, since we are going to a metal concert. I bought it a long time ago at pinupgirl clothing, but it seems they don’t sell it anymore. It’s from Kreepsville 666, if I don’t remember it wrong.

2016-01-29 15.04.22.jpg2016-01-29 15.05.04.jpg2016-01-29 15.04.48.jpg

Have a nice weekend!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s