Hotel bedroom

headboard 02.JPGellos sengegavl bella 07.JPG

Ihvertfall ble soverommet vårt nesten et hotellrom med den nye sengegavlen vi har kjøpt. Jeg tror dette er en skikkelig jenteting, men kæresten synes også at det ble riktig fint, det er ihvertfall det han sier.

Our bedroom is not quite a hotelroom, but almost, with the new headboard we bought. I think this is a very girly thing, but my boyfriends also likes it. At least, that’s what he’s saying. 

ellos sengegavl bella 03.JPGellos sengegavl bella 05.JPG

Jeg har hatt lyst på en polstret sengegavl i mange år, men jeg har aldri funnet noen fine til okei pris. Jeg hadde store planer om at vi skulle lage en selv, men så fant jeg en på Ellos som ikke var så dyr. 1299 kr er okei, pluss at jeg fikk 300 kr rabatt. Det eneste som er kjedelig er at Ellos tar ganske mye frakt for litt tunge saker, sånn som denne. Så tror det ble rundt 500 kr i frakt. Uansett, jeg syns den var vel verdt pengene, den er så fin! ♥

I have been wanting a polstred headboard for many years, but I have only found expensive ones. I have had big plans to make one by ourself, but then I found one at Ellos. The price is very okei, 1299 kr, and I also got 300kr discount. The only boring thing with Ellos is that the delivery rate on heavy stuff is about 500 kr. Anyways, I thinks it’s worth the money, it’s so pretty! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAellos sengegavl bella 01.JPG

Fargen var derimot ikke heeelt som på bildet, den var mye mer blå enn den såg ut til, men det ble faktisk bare fint. Tenkte jeg skulle tipse om den til de som kanskje har like lyst på en fin sengegavl som jeg har hatt. Den finnes i en del forskjellige farger og stoffer.

The color was not exactly the same as the picture, it’s a lot more blue, but we liked it. I tought I should tip about it here, in case someone else might have been wanting a polsted headboard as much as me. It’s avalible in many colors and fabrics.

Advertisements

2 thoughts on “Hotel bedroom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s