Nørrebro brunsj

Bodega Copenhagen.JPG

Bodega er en hyggelig liten restaurant på Nørrebro, den ligger rett på hjørnet ved Assistens kirkegård. Det er lenge siden vi har vært på Bodega, så da var det på høy tid med en søndagsbrunsj der igjen. Det var litt vanskelig å bestemme seg for mat, for de har så mye fristende på menyen. Men jeg elsker dansk brunsj, så jeg endte opp med en Nr.1 brunch mens kæresten gikk for en burger med potetbåter.

Bodega is a cozy small restaurant at Nørreport. It’s placed on the corner next to Assistens cementery. It’s a long time since our last visit, so it was about time for a Sunday brunch again. It was very difficult to decide what to eat, too much good stuff on the menu. But I love Danish brunch so I ended up with the Nr.1 brunch, while my boyfriend got a burger with potato wedges.

Bodega København.JPGBodega burger.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kæresten er riktig glad for å bli tatt bilde av midt i et tygg. ;p

My boyfriend is really fond of being photographed while chewing. ;p

Bodega københavn 07.JPG

Nom nom! En perfekt brunsjtallerken. Maten smakte fortreffelig, minus litt tørt brød til brunsjen min. Servitørene er også flinke og effektive, så ingenting å klage over. Vi hadde planer om å teste ut en cocktail hver til dessert, men vi ble så stappmette at vi ble nødt til å bevege på oss isteden. Får heller ta turen hit igjen om ikke altfor lenge. Bodega kan anbefales på det sterkeste hvis du vil ha en koselig plass å tilbringe litt tid på i København. Perfekt for frokost, lunsj, brunsj og middag, eller bare kaffe og drinks.

Nom nom! A perfect brunch plate. The food was excellent, except for a bit dry bread with my brunch. The waiters are friendly and effective, so nothing to complain about.  We were planning on getting a cocktail each for dessert, but we got so full from the food that we had to walk a bit instead. Better head back to Bodega again soon. I can really recommend this place if you need a cozy place to spend some time in Copenhagen. Perfect for breakfast, lunch. brunch and dinner, or just coffee and drinks.

Bodega københavn 06.JPGBodega københavn 04Bodega københavn brunch.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s