London next

London 02.JPG

Wiii! I dag reiser jeg til London en liten tur. :D Jeg og en venninne fra Bergen skal være 3 dager der, så det blir gøy! Bloggen min blir nok ikke oppdatert så mye på tur, men jeg skal prøve å ta noen fine bilder som jeg kan dele her seinere i uken. Disse bildene er fra min forrige Londontur med søsteren min, tatt på Highgate Cementery, for ca 3 år siden. Jeg savner denne hårsveisen, tiden flyr. Toppen har jeg også kjøpt i London, den er fra Collectif Clothing.

Wiii! Today I’m travelling to London. :D Me and my girlfriend from Bergen are spending 3 days there, so it will be great fun! I will probably not update my blog while I’m in London, but I will try to take lots of nice photos so I can share it here later this week. These pictures are from my last trip to London with my sister, almost 3 years ago. Taken at Highgate Cementery. I miss my cobber hair, time flies. I also bought this top in London, from Collectif Clothing.

London 01.JPG

Advertisements

2 thoughts on “London next

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s