London on a budget

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden jeg er arbeidsledig skulle jeg egentlig ikke reise noe sted, før jeg har fått meg en jobb. Men så inviterte en venninne av meg i Bergen meg med ut på tur, og plutselig befant jeg meg i London. Jeg sa ja fordi vi fant noen billige flybilletter og et litt for billig hotell. Jeg har vært i London før, og vet jo at hotellene er i ganske dårlig stand, men St George Hotel var helt krise. Rommet vårt var så stygt at det får ikke gleden av et bilde her på bloggen. Hihi! ;)

Since I am unemloyed at the moment, I was not supposed to travel anywhere before I got a job. But then a girlfriend from Bergen invited me on a small trip, and suddenly I found myself in London. I said yes because we found cheap plane tickets and a very cheap hotel. I have been to London before, so I know that hotel standards are quite bad, but St George Hotel was way more crappy than I tought. Our room was so ugly, that I will not put a picture on my blog. Hihi! ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg trodde vi hadde booket et rom med to senger, men vi fikk gleden av å dele en 1,20 seng isteden, og rommet var mikroskopisk. Veldig romantisk. :p Et par positive ting med hotellet var det allikevel. Det ligger rett ved Paddington stasjon, så det er lett å komme seg rundt overalt, og jenten som både jobbet og bodde på hotellet var super hyggelig. Heldigvis skulle vi bare sove der 2 netter, så det var ikke SÅ ille. En annen fordel med å bo på et kjipt og billig hotell, er at det blir brukt minimalt med tid på hotellet, og maksimalt med tid for å utforske byen. Pluss at det ble penger til litt shop amok og afternoon tea. ;)

I tought we had booked a room with two beds, but we had the pleasure of finding out that it was a 1,20 bed to share instead. And the room was super tiny. Very romantic. :p Still, there was a few positive things about the hotel. It’s located near Paddington station, so it’s very quick and easy to get around London. The girl who both lived and worked at the hotel was really friendly and gave us top service. Luckily, we were only there for two nights. Another good thing about a cheap and ugly hotel is that you will spend no time at the room, and all the time exploring the city. Plus, we had money for some shop amok and afternoon tea. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er fine bilder av hotellfrokosten også, den er gratis, og blir servert på døren. En næringsrik engelsk sukkerbombe frokost. Vi kunne vært økonomiske og spist den, men jeg klarte bare en sup av juicen som smakte søt saft, så vi fant heller noen hyggelige kafeèr med fersk mat. Flere bilder fra London kommer etterhvert, så følg med! ;)

I got some really nice photos of the hotel breakfast as well. It’s free, and served at the door. A nutritious english sugarbomb breakfast. We could have been economic and eaten it, but I could only get down a mouthful of the juice, so we found some cozy cafès with fresh food instead. More pictures from London to come, so stay tuned! ;)

London 01.jpgLondon 06.JPGLondon 05.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s