Afternoon tea

Afternoon tea beas of bloomsbury.JPGAfternoon tea London 01.JPGAfternoon tea London 07.JPG

Jeg har aldri fått afternoon tea før, så det måtte vi jo teste ut i London. Det går som du ser veldig bra å holde seg unna unødvendig sukker i 100 dager, hehe. Jeg syns det er veldig feil å ikke unne seg godsaker på tur, så da ble det en kjempe overdose med sukker. Dette er den budsjettvennlige versjonen av afternoon tea, vi tok oss ikke råd til å gå på de fancy, dyre stedene. Kafèen vi var på heter Bea’s of bloomsbury, et koselig lite sted, men det lå ikke så mye annet spennende i gatene rundt. Heldigvis går det raskt å komme seg dit med undergrunnsbanen.

I have never had afternoon tea before, so we had to check it out when in London. As you can see, my 100 days without sugar goes very well, hehe. I think it’s wrong not to indulge when travelling, so we ended up having a mega sugar overdose. This is the budget friendly version of afternoon tea, we didn’t want to spend money on the more fancy and expensive places. The cafè we went to is called Bea’s of bloomsbury, a cozy and small place. It’s not too much else exciting in the streets around, but it’s quick to get back and forth with the subway. 

Afternoon tea London 11.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi bestilte en gold afternoon tea med prosecco, te, sandwiches, scones, marengs, marshmallows, cupcakes, brownies og en grønn makron. Det kunne jo godt ha vært to makroner, når to skal dele, men det gjorde ikke noe. Det var en gøy opplevelse, kvalmende godt, men litt for mye kakemat. Vi følte oss ikke akkurat tip top etter at vi hadde klart å putte det meste på fatet i munnen. Jeg vil uansett anbefale å finne en plass å drikke afternoon tea hvis du er i London, men husk å ikke spise for mye på forhånd. ;)

We had a gold afternoon tea with prosecco, tea, sandwiches, scones, merengue, marshmallows, cupcakes, brownies and one macaron. It should have been two macarones, when two people are sharing, but we didn’t mind. It was a fun experience, sickening tasty, but a bit too much cake stuff.  We didn’t excactly feel too tip top afterwards. I will regardless recommend you to find a place for afternoon tea, if you are visiting London. Just remember not to eat too much before the cake feast.;)

Afternoon tea London 15.JPGAfternoon tea London 05.JPGAfternoon tea London 12.JPG

Have a nice weekend! :)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s