Breakfast in Soho

OLYMPUS DIGITAL CAMERAtoi moi cafe soho 08.JPGtoi moi cafe soho 02.JPG

Når hotellet stiller med innpakket sukkerjunk til frokost og stivnet pulverkaffe, er det bare en ting å gjøre, finne en bra kafè å spise på. Vi fant så mange bra steder å spise på i Soho området, og endte opp med frokost på Toi & moi cafè den ene dagen. Kafèen ligger i Berwick Street, det er sitteplasser både oppe og nede. En lys og trivelig kafè med hyggelig og effektiv betjening.

When our not so fancy hotel gives us plastic wrapped sugar junk breakfast and stiffened powder coffee, there is only one thing to do, find a nice cafè. The Soho area has a lot of good places to eat, we ended up having breakfast at Toi & moi cafè. It’s located in Berwick Street, and you can sit both up and downstairs. A light and cozy cafè with friendly and effective staff.

toi moi cafe soho 04.JPGavocago and eggs.JPG

Etter å ha blitt kvalm bare av å se på hotellfrokosten vår, følte jeg for noe sunt. Jeg endte opp med avokado og egg, en nypresset gulrot, eple, appelsin og ingefær juice, pluss en god kopp kaffe. Camilla kjøpte english breakfast og te. De hadde veldig mye godt på menyen, en klar oppgradering fra hotellfrokosten.

After just the look of our hotel breakfast, I felt the need for something healthy. I had eggs & avocado, a freshley pressed carrot, apple, orange and ginger juice, plus a good cup of coffee. Camilla bought engish breakfast and tea. A lot of good stuff to choose from on the meny, an excellent upgrade from our hotel breakfast.

toi moi cafe soho 06.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERAhealthy breakfast.JPG

Happy tummies! A nice place to start the day. :)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s