Sunn morgenmad

chia pudding mango 04.JPGchia pudding 02.jpg

I går kveld lagde jeg chiapudding, en skikkelig bloggvennlig frokost. ;p Chiafrø er jo visstnok supermat, så nå blir jeg nok superwoman. Jeg syns ikke chiapudding smaker spesielt godt for seg selv, men sammen med mango og blåbær er det faktisk ganske godt. Jeg innbiller meg at det skal smake rispudding, men det gjør det dessverre ikke. Allikevel en fin start på dagen, og jeg føler meg veldig sunn.

Yesterday evening I made chia pudding, a very blog friendly breakfast. ;p Chia seeds are superfood, so I guess I will turn into a superwoman now. I don’t think chia puddig tastes very good alone, but together with mango and blueberries it’s pretty tasty. I imagine that it’s going to taste like rice pudding, but unfortunatly it doesn’t. Anyways, a nice start of the day, and I feel very healthy.

chia pudding mango 03.JPGchia pudding mango 06.JPG

Det er veldig lett å lage chiapudding, du blander bare chiafrø med melk og det du har lyst til å søte med. Jeg har brukt en blanding av rismelk og vanlig melk, pluss litt stevia sukker. Så setter du det bare i kjøleskapet og dagen etterpå har det blitt en halvseig pudding. Topp med det du har lyst til, jeg syns mango funker veldig bra.

It’s very easy to make chia pudding, just mix chia seeds with milk and whatever you want to use as a sweetner. I have used a mix between normal milk and rice milk, plus a bit stevia sugar. Put it in the fridge the night over, and the next day you will have a sticky pudding. Top with what you would like, I think mango is perfect.

chia pudding 03.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s