London pictures

Photo booth 04.JPGPhoto booth 01.JPG

Her kommer flere bilder fra den lille London turen i forrige uke. Vi fikk ikke tid til så veldig mye, men litt sightseeing og shopping ble det. Her var vi i Hyde park, vi hadde besøkt en kunstskole i nærheten, så da gikk vi like godt en liten tur i parken før solen gikk ned. Hyde park er nok bedre å besøke om sommeren når det er litt varmere, men fint var det.

Here are some more pictures from my quick London trip last week. We didn’t have time to do too much, just some sightseeing and shopping. These pictures are from Hyde park, we visited an art school near by, and went for a walk in the park afterwards before the sun went down. Hyde park is probably better in the summer when it’s hot, but it was pretty.

Hyde park 02.JPGHyde park 03.JPGPhoto booth 03.JPG

Det er ikke mange igjen av de røde telefonboksene, men fremdeles en god del. Venninnen min, Camilla, var flink fotograf og knipset masse fine bilder av meg. Jeg syns vi utgjorde et perfekt blogg team, synd hun bor i Bergen og jeg i København. Men så er jeg heldig å ha kæresten som tar fine bilder her hjemme. Flere bilder fra London kommer snart, blant annet litt bilder fra Camden. Jeg har så mange, så det har tatt litt tid å sortere og velge ut de beste.

Not many of the red phone booths are left, but still a few. My friend, Camilla, was a good photographer and took a lot of nice pictures of me. I think we made a perfect blog team, too bad she lives in Bergen and me in Copenhagen. Luckily I have my boyfriend here in Copenhagen to be my photographer. More pictures from London to come, including some from Camden. I have so many so I needed time to sort them and pick out the best ones.

London 07.JPGlondon.JPGLondon 09.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s