Camden

Camden lock.JPGCamden london canal.JPGcamden london boats.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi brukte noen timer i Camden når vi var i London, det er veldig koselig å gå rundt å kikke. De har et stort marked hvor du kan kjøpe utrolig mye fjas, men det går også an å finne noe skikkelig. Siden jeg var i Camden sist hadde det også kommet veldig mye mer street food, dumt at det ikke var sommer, da er det hyggeligere å sitte ute å spise.

We spent a few hours in Camden when we visited London, it’s very cozy to walk around there. They have a huge marked where you can buy a lot of crap, but it’s also possible to find something nice. Since my last Camden visit, a lot more street food stalls has popped up. Too bad it’s not summer, so much better to sit outside and eat then.

Camden London 05.JPGCamden London 20.jpgCamden London 22.jpgsreet food camden 02.JPG

Jeg skulle gjerne hatt noen dager ekstra i London og Camden, men jeg skal vel tilbake på et tidspunkt, forhåpentligvis med en fullere lommebok. Det er altfor lett å gå helt shop amok i London. Jeg var heldigvis litt fornuftig, og kjøpte kun et par ting, viser de her på bloggen etterhvert.

I wish we had some extra days to spend in London and Camden, but I guess I’ll be going back another time. Hopefully with a ticker wallet. It’s way too easy to go shop amok in London. Luckily I was a bit sensible with my money, and only bought a couple of things. I will show them here on my blog soon.

Camden London 01.JPGCyberdog camden.JPGCamden London 02.JPGCamden underground 02.JPG

And I met Amy. Yay! ;)

Amy Winehouse statue.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s