Soho by night

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAneon sign soho 03.JPG

Soho området i London er helt supert for mat, drikke og shopping. Dessverre er det ganske fullt på de fleste restaurantene på kvelden, så det kan være lurt å booke bord hvis det er en spesiell plass du vil spise. Vi gikk heller rundt og kikket etter et sted, så fikk vi sett litt mer av soho samtidig. Jeg elsker neon skilt, og soho har mange, så måtte ta litt bilder av de.

The soho area in London is perfect for food, drinks and shopping. Unfortunatly most of the restaurants are very crowded in the evening, so it’s a good idea to book a table if you have someplace special in mind. We wandered around looking for a restaurant instead, then we got to see more of soho too. I love neon signs, and soho has a lot of them, so I had to take a few photos.

neon sign soho 01.JPGLondon pale ale 02.JPGBRGR CO burger 01.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi fant en liten burger restaurant som såg fristende ut, og de hadde bord, så da ble det det. Burger var perfekt mat etter å ha trasket rundt i London en hel dag. Jeg spiste en chili burger som var veldig god, med sprø søtpotet fries. Også delte vi en brownie med vaniljeiskrem til dessert. Mmm! Restauranten heter BRGR.CO og ligger i 187 Wardour street. Den kan varmt anbefales.

We found a small burger restaurant that looked tempting, and they had avalible tables. Burger is perfect food after a long day of walking around London. I had a chili burger that tasted really good, with crispy sweetpotato fries. And then we shared a brownie with vanilla ice cream for dessert. Mmm! The retaurant’s name is BRGR.CO and is located in 187 Wardour street. I can highly recommend it.

BRGR CO burger 02.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s