Gel lack at home

DSC_2979.JPG

Jeg har fått en del spørsmål om neglene mine og om gel lakken jeg bruker, tenkte derfor jeg like godt kunne lage et lite trinn for trinn innlegg. Snille kæresten stilte opp som fotograf, vet ikke hvor gøy han syns det var å ta bilder av neglene mine, men fikk noen fine bilder av prosessen ihvertfall. Alt du trenger er en gjennomsiktig gel lakk, neglelakkfjerner og en UV lampe.

I have received some questions about my nails and the gel lack I use, so I made this step by step post about it. My kind boyfriend took the pictures, I don’t know how funny he think nail pictures are, but I got some nice ones anyhow. All you need is a transparent gel lack, nail polish remover and a UV lamp.

Gel lack 02.JPG

Over ser du hvordan neglene mine ser ut før jeg begynner, det er mine egne negler med den gamle gel lakken. Jeg har fjernet den vanlige fargelakken jeg hadde på toppen. De vokser fort og knekker sjeldent med litt ekstra gel lakk som styrker.

Above you see how my nails look before I start, it’s my own nails with the old gel lack on top. I have removed the normal color polish I had over. My nails grow fast and almost never breaks with the ekstra gel lack support.

Gel lack 03.jpg

Begynn med å file av den gamle gel lakken. Du trenger ikke file av alt, det tar år og dag, så fil heller ned det nederste som ser stygt ut. Den nye lakken du legger på toppen vil gjevne det ut. Så tar du neglelakkfjerner over neglene for å fjerne fett. Etter å ha testet litt har jeg funnet ut at det går fint å bruke vanlig neglelakkfjerner før og etter gel lakken, så du trenger ikke å kjøpe en egen før og etter væske til dette.

Start with filing off the old gel lack. You don’t need to file everything off, that takes forever, file only the lowest part that looks ugly. The new polish you put on top will even it out. After this, use nail polish remover to remove fat. After some testing I found out that you can use normal nail polish remover, you don’t need to buy the special one they make for this.

Gel lack 04.jpg

Så legger du ett tynt lag gel lakk på neglene, pass på så det ikke kommer for mye på huden rundt. Også inn i UV lampen i 30 sekunder. Min UV lampe er fra Depend, jeg fikk den av søsteren min, tror hun har kjøpt den på Vita. Lakken jeg bruker heter “barely there” fra Sensationail. Det er også den eneste jeg bruker, du trenger ikke egen over og underlakk hvis du kun vil styrke neglene og ha vanlig neglelakk over.

Then put a thin layer of gel lack on your nails, be careful not to get too much on your skin. Put your nails in the UV lamp for 30 seconds. My UV lamp is from Depend, I got it from my sister. The polish I use is named “barely there” from Sensationail. It’s the only one I use, you don’t need a separate bottom and top coat if you only want to strengten your nails.

gel polish 01.JPGUV lamp 02.JPG

Gjør dette to ganger, så du får to strøk med gel lakk. Siden det allerede er litt lakk på neglene mine blir de veldig sterke i tuppene, så da holder det å gjøre dette ca annenhver uke. Det er også kjempekjedelig, men resultatet blir så fint!

Repeat this two times, so you will have two coats of gel lack. Since I already have gel lack on my nail tips, my nails will be very stong. I do this ca every other week, it’s very boring, but the result is super nice!

Gel lack 05.jpg

Helt til slutt tar du neglelakkfjerner på en bomullpad og stryker over neglene. Dette er for å fjerne klisset på toppen. Første gang jeg gjorde det var jeg helt sikker på at lakken kom til å bli ødelagt, men slapp av, det blir den ikke. Så er neglene ferdig, og tåler det meste. Jeg bruker vanlig fargelakk over, som jeg kan fjerne og skifte ut, uten at gel lakken går av. Et lite tips til, bruk oppvaskhansker når du vasker osv, så holder lakken lengre. ;)

At last put nail polish remover on a cotton pad and stroke over your nails. This is to remove the sticky part on top. The first time I did this I was sure that the polish would be destroyed, but relax, it won’t. Then the nails are all done and can withstand most things. I use normal color polish on top, so I can remove it and change color without destroying the gel lack. A quick tip at the end, use gloves when you clean and the polish will last longer. ;)

DSC_3018.JPG

Advertisements

2 thoughts on “Gel lack at home

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s