I got a job

Pin up 01.JPGPin up 10.JPGPin up 05.JPG

Noe av det jeg savnet aller mest når jeg pendlet til og fra Bergen var vennene mine i Oslo og rockemiljøet der. Det er ikke bare lett å skaffe seg nye venner i en ny by, spesielt ikke i en alder av 32 år. Jeg trenger også en jobb, så når jeg så at High Voltage søkte bartendere tenkte jeg, hvorfor ikke? 3D karrieren min i København lar vente på seg, og jeg savner å gjøre noe. Så i kveld skal jeg på prøvevakt der for å se om jeg duger som bartender. Dette er Hilde gjør ting hun ikke kan, jeg har aldri stått i bar før. Men jeg gleder meg og tror det blir veldig morsomt, også blir jeg jo kjent med rockefolket i København. Håper jeg klarer meg fint og forstår hva fulle dansker vil bestille. ;)

One of the things I missed the most when I was working in Bergen, was my friends in Oslo and the rock environment there. It’s not easy to get new friends in a new city, specially when I’m 32 years. I also need a job, so when I saw that High Voltage was looking for new bartenders I tought hey, why not? My 3D carreer in Copenhagen is not happening at the moment, and I miss doing something. So tonight I will work there and see if I can manage. I have never worked behind a bar before. I’m really looking forward to it, it will be fun. And I get to meet rock people here in Copenhagen. I hope I will do good and understand what drunk danish people want to order. ;)

Pin up 09.JPGPin up 03.JPGPin up 02.JPG

Pin up 08.JPG

Her er litt bilder av dagens make up, som den gode bloggeren jeg. ;) Stor glede å kunne pynte seg masse til jobb. God helg og kryss fingerne for at jeg blir en flink bartender!

Here are some pictures of todays make up, as the good blogger I am. ;) Very happy that I can dress up for work. Have a nice weekend and cross your fingers for me as a bartender!

Pin up 06.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s