Still alive

P2210791.JPGsengegavl.JPG

God morgen kl 17, hehe. Jeg er litt trøtt i dag. To dager på rad som bartender var litt slitsomt for en som ikke har jobbet på en stund, men veldig gøy også. Det eneste problemet med å jobbe på natten er å få sove etterpå, spesielt når vi ikke har lystette gardiner på soverommet. Får gå til innkjøp av en sovemaske, det løser nok problemet, for jeg klarer kun å sove skikkelig hvis det er mørkt.

Good morning 17 o’clock, hehe. I’m a bit tired today. Two days in a row as a bartender are exhausting for someone that hasn’t worked for a while, but I had a lot of fun to. The only problem working at night is to get asleep afterwards, specially when we have a lot of light coming into our bedroom. I have to buy a sleeping mask, that will solve the problem, cause I can only sleep when it’s dark.

spinat smoothie.JPGmango smoothie.JPG

Jeg trengte en liten vitaminbombe nå, siden jeg føler meg litt som en zombie, så lagde en smoothie til meg og kæresten. Har ikke nøyaktig oppskrift, men den er med brokkoli, spinat, mandler, dadler, mango, jordbær, blåbær, bjørnebær og rismelk. Den ble veldig god, og en fin måte å få i seg litt brokkoli på uten at du merker det.

I needed a little vitamin bomb now, since I feel like a zombie, so I made smoothie for me and my boyfriend. I don’t have the exact recipe, but it’s made out of broccoli, spinach, almonds, dates, mango, strawberries, blueberries, blackberries and rice milk. It tasted very good, and a nice way to eat brokkoli without noticing it.

brokkoli smoothie.JPG

Og hurra! Neglelakken sitter fremdeles fint på etter to dager som bartender. OPI ♥
Nå skal sofaen inntas i horisontal stilling og TV’n slåes på. Ha en fin søndagskveld!

And hurray! My nailpolish still looks nice after two days as a bartender. OPI ♥
Now I’m gonna lay on the sofa and turn on the TV. Have a nice sunday evening!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s