Lazy monday morning

OLYMPUS DIGITAL CAMERAbreakfast 01.jpgbreakfast 02.jpg

I dag sov jeg helt til kl 10:30. Super deilig, og jeg føler meg endelig våken igjen etter helgens nattearbeid. Jeg hadde tenkt å lage meg frokost på sengen, men vi har ikke noe brett å putte ting på, så da ble det litt komplisert. Men frokost i sofaen var også en fin måte å starte mandagen på, også kom jeg meg jo opp av sengen. Må visst se om jeg finner et fint serveringsbrett, tips mottas med takk.

Today I slept until 10:30. Super nice, and I finally feel awake again after this weekends night work. I was planning to have breakfast in bed, but we don’t have any serving tray, so it got a bit complicated. But breakfast in the sofa is also a nice way to start off the week, and I got out of bed. I have to see if I can find a nice serving tray. 

skull cup 05.jpgtilbords servise.JPG

 Masse kaffe, varm melk, ferdigkjøpt Froosh smoothie, valnøtter og vann med sitron. Nam nam! Ikke verdens største frokost, men jeg er ikke alltid så sulten om morgenen, så da er det fint med litt lett mat.

Lot’s of coffee, hot milk, Froosh smoothie, walnuts and water with lemon. Nam nam! Not the biggest breakfast in the world, but I’m not always hungry in the morning, so then it’s nice with something light.

breakfast 03.JPGskull cup 04.jpgskull plate 02.JPGwe built this city.JPG

Jeg kjøpte meg en fin ny kopp i London, på en butikk som heter We built this city i Carnaby Street. En moderne suvenir butikk med mange morsomme ting. Merket er Melody Rose, så mye fint! Jeg elsker små søte kopper, så denne med gull og hodeskalle på måtte bare bli med meg hjem. Fine lille koppen. ♡  Treningstøyet er på, så nå skal jeg prøve å slepe meg avgårde på Fitness world en tur, også hjem igjen å se om det er noen nye jobber jeg kan søke på.

I bought myself a pretty new cup in London, it’s from a shop called We built this city, located in Carnaby Street. It’s a modern souvenir shop with lot’s of fun stuff. The label is Melody Rose, so much nice stuff! I love cute small cups, so this one with gold and a skull had to come with me home. Nice little cup. ♡ My gym clothes are on, so now I will try to drag myself to Fitness world, and then home again to see if I can find some more jobs to apply for.

selfie 02.jpg

Advertisements

One thought on “Lazy monday morning

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s