Black lace body

Lace top 02.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERALace top 10.JPG

Denne blondebodyen måtte bare bli med meg hjem i går. Den var litt for fin til å bare bli hengende igjen i butikken. Den passer perfekt til alle blyantskjørtene mine og jeg gleder meg til å bruke den på dait med kæresten, eller bare en tur på byn. Jeg har kjøpt den på Magasin, merket er Erbs Denmark.

This lace body had to come home with me yesterday. It was too pretty to leave it hanging in the shop. It’s perfect with all my pencil skirts and I’m looking forward to using it on a date with my boyfriend, or just out on town. I bought it at Magasin, the label is Erbs Denmark.

Lace top 07.JPGLace top 11.JPGLace top 05.JPG

Det er fine blonder hele veien bak, men den er ganske dekkende foran, så følte den var tekkelig nok til å legge ut bilder av her. Ellers har det vært en gøy start på onsdagen, i dag tidlig var jeg nemlig på min første casting noensinne. Kæresten hadde i hemmelighet meldt oss på en IKEA reklame, og de ville ha oss på prøveopptak. Vi skulle kysse lidenskapelig, og det gikk jo strålende, så får vi vente spent og se om rollen blir vår. Det er kun snakk om et lite klipp i en reklamefilm, men det hadde jo vært morsomt å bli med.

The whole back is with lovely lace, but it’s pretty covered in the front, so I felt it was ok to put out photos of it here. This Wednesday have started off in a fun way, this morning I was at my first casting ever. My boyfriend had in secret signed us up for a IKEA commerical, and they wanted us to come for a casting. Our role was to kiss passionately, and that went excellent, so now we have to wait and see if we get the part. It’s just a small cut in a commercial, but it would be fun to be a part of it.

kys.JPGLace top 06.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Advertisements

2 thoughts on “Black lace body

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s