Jobbsøking på kafè

cafe cire smoothie.JPGbringebær smoothie 2.JPG

Jeg prøver å finne 3D jobber å søke på hver dag, men det er ikke bare lett å holde motivasjonen oppe når det ikke dukker opp så mye aktuelt. Det er også lett å bli distrahert av andre ting når jeg sitter hjemme, derfor har jeg og kæresten tatt turen ut på cafè i dag, det er deilig med noen andre omgivelser. Kæresten skriver flittig på sin nye bok, mens jeg søker jobb og lager blogg. Også får vi hygget litt sammen i tillegg, en fin start på fredagen.

I try to find 3D jobs to apply for every day, but it’s not easy to keep my motivation on top when nothing shows up. It’s also very easy to be distracted with something else when I’m at home, so today me and my boyfriend took a trip out to a cafè, it’s nice with a different environment. My boyfriend is typing diligently on his new book, while I’m applying for jobs and blogging. And we get to spend some quality time together as well, a nice way to start off the Friday.

David Garmark.JPGforfatter.JPG

Jeg følte også for å pynte meg litt i dag, det er jo tross alt fredag. Så jeg la pin up sminke og tok på noen falske lange vipper på siden av øynene. Nå mangler bare sommeren sånn at jeg kunne hatt en fin pin up kjole på meg også, men ullstrømpebukse og en blyantskjørt funker også fint. Kun et par mnd igjen til sommeren, esj.

I also felt the need to dress up today, it is Friday after all. I put on pin up make up and some false long lashes on the side of my eyes. The only thing missing now is summer so I can have a nice pin up dress on. But wool pantyhose and a pencil skirt works fine too. Only a few months left until it’s summertime, esj.

OLYMPUS DIGITAL CAMERApin up make up 01.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Have a nice weekend! :D

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s