Gold

Miss Etoile guld 01.JPGMiss Etoile 03.JPGMiss Etoile 06.JPG

Fine gullkoppen! Jeg elsker gull, og jeg elsker fine kopper. Jeg har fått spørsmål hvor de er fra, og de har vi kjøpt på en interiørbutikk som heter Bahne her i København. De har veldig mange fine ting der. Merket heter Miss Etoile. Dessverre har de ikke flere igjen i gull, men jeg håper de kommer inn igjen. En perfekt gave til de som har alt, eller bare fin å kjøpe til seg selv.

This gold cup! I love gold, and I love pretty cups. I’ve got some questions about these, we bought them in a interior shop called Bahne here in Copenhagen. They have lots of cool stuff. The label is Miss Etoile. Unfortunately they are out of the gold ones, but I hope they will come back in stock. A perfect gift for those who have everything, or just a nice thing to buy for yourself.

Miss Etoile 01.JPGMiss Etoile 05.JPG

Jeg blir alltid glad når jeg drikker kaffe fra disse, viktig med små gleder i hverdagen. Og ekstra fint med de små fuglene inni. Treningstøyet er på, så nå får jeg prøve å slepe meg avgårde på Fitness World. Alltid litt ekstra hardt på mandager, men det er deilig etterpå.

I’m always thrilled when I drink coffee from these, small moments of joy in everyday life. And extra nice with the small birds inside the cup. My fitness clothes are on, so now I will try to drag myself to Fitness World. It’s always extra hard on mondays, but really nice afterwards.

Miss Etoile guld 02.JPGMiss Etoile krus.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s