In front of camera in Prague

Aiai! Plutselig er jeg visst på vei til Praha. Jeg skal være med i en reklamefilm/ gimmick som skal spilles inn der. Jeg har ingen idé om hva jeg har rotet meg opp i nå, jeg får nemlig ikke vite noe på forhånd. Det eneste jeg vet er at det blir noen oppgaver som skal løses, ala fangene på fortet. Hjelp! Jeg skylder på kæresten, som fant ut at jeg burde melde meg på, da de trengte en nordmann. Jeg trodde ikke at de faktisk kom til å bruke meg, men det er jo gøy at de har lyst til det. Dette er absolutt Hilde gjør ting hun ikke kan. Jeg gleder meg, og tror det blir en veldig morsom opplevelse, men jeg har også litt lyst til at flyet skal bli innstilt sånn at jeg slipper unna. Håper jeg slipper å spise noen bugs. Hihi! :p Alt skal spilles inn i morgen, så jeg får visst dagen i dag til å slappe av i Praha. Får se hvor avslappet jeg klarer å være. Jeg oppdaterer igjen når jeg har tid, håper jeg får lov og tid til å ta litt bilder underveis. Wish me luck!

Aiai! Suddenly I’m on my way to Prague to film a commercial/ gimmick. I have no idea what I’ve got myself into, I will not know before it happens, it’s a suprise. All I know is that there will be some tasks to solve. Help! I blame my boyfriend for this, he found it and told me to apply since they needed a Norwegian. I didn’t think they would actually use me, but very cool that they want to. I’m looking forward to it, and hope it will be great fun. I hope I don’t need to eat any bugs. Hihi! :p Everything will be filmed tomorrow, so I have the whole day in Prague to relax. I will come back with an update when I can, hopefully I can get some photos from it as well. Wish me luck!

Advertisements

2 thoughts on “In front of camera in Prague

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s