Crazy days

017d2893272a72522d464733fc56efc1416e795eca.jpg

Etter et par dager med lite søvn, konstant høy puls og dunkende hjerte (det føltes ihvertfall sånn), er jeg endelig tilbake i en noenlunde normal modus. Jeg har hatt min hittil mest crazy, stressende og morsomme opplevelse i Praha. Du kan jo bare se på bildene hvor mye blodårene mine i pannen pulserer. Hehe. Alt sammen kommer ut på mandag kveld, så inntil da må dere vente i spenning.

After a couple of days with less sleep, a constant high pulse and hammering heart (at least if felt that way), I’m finally back in a fairly normal mode. I have had my so far most crazy, stressful and fun experience in Prague. Everything will be shown on monday evening, so you’ll have to wait until then to see what I have been doing.

P3020971.JPG

Min flotte outfit, veldig flatterende for figuren. :p  Jeg gleder meg ekstremt mye til å se hvordan min første reklamejobb gikk, håper det ikke blir for flaut. Jeg fikk beskjed om å være meg selv 100%, og det har jeg absolutt vært. Stressnivået mitt var uansett så høyt at jeg ikke engang rakk å tenke på hvordan jeg skulle oppføre meg foran kamera. En supergøy opplevelse, og jeg har møtt så mange fine folk. Jeg veldig glad for at kæresten fikk meg til å gjøre det.

My beautiful, very flattering outfit. :p I can’t wait to see how my first advertising job went, I hope it will not be too embarrassing. I was told to be myself a 100%, and I have absolutely been myself. My stress level was so high, that the last thing on my mind was to think about how to behave in front of camera. A super fun experience, and I have met so many great people. Very glad my boyfriend made me do it.

Pilsner Urquell.JPG

Med lite søvn og mye stress er det ikke lett å spise sunn mat. Det fristet mer med øl, vin og godis. Heller ingen bra Praha tur uten noen Pilsner Urquell. Jeg trodde jeg skulle få tid til å ta mange fine bilder fra Praha, men jeg var litt i stresskoma alle dagene så det ble ikke så mye sightseeing, mest god mat og drikke. Heldigvis har jeg vært i Praha mange ganger før, så jeg har sett det meste som er å se. Det var deilig å få litt etterlengtet søvn i natt, og nå skal jeg snart ta turen på Fitness World. Back on track!

With almost no sleep and a lot of stress it’s hard to eat healthy. It’s more tempting with beer, wine and candy. And no good trip to Prague without a few Pilsner Urquell’s. I tought I would have time to take lot’s of nice pictures from Prague, but I have been so stressed that I didn’t manage to do a lot of sightseeing. Luckily I have been to Prague many times before, so I’ve seen most of what is to see. It was nice to get some much needed sleep tonight, and now I’m on my way to Fitness World. Back on track!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s