Sleeping my day away

Sleeping mask 02.JPGSleeping mask 01.JPG

Forrige gang jeg jobbet natt, for to uker siden, fikk jeg ikke sove noe særlig. Men denne helgen har jeg heldigvis klart å sove noen timer. Jeg har kjøpt meg en stor alien sovemaske, så nå går det heldigvis an å få sove litt selv om det er lyst ute. Stor glede!

Last time I worked night, 2 weeks ago, I could hardly sleep. But this weekend I have luckily managed to sleep a bit. I have bought myself a big alien sleeping mask, so now it’s possible to sleep even though it’s bright daylight outside. Great joy!

headborad.JPG

High Voltage er åpen til kl 05, så det har stort sett blir morgen før jeg rekker å komme meg hjem. I Norge stenger de jo kl 2-3, så det tar litt tid å venne seg til at danskene holder koken all night long. Kanskje ikke så rart, siden de godt kan finne på å ta seg en liten lur innimellom. I Norge hadde de blitt kastet ut for lenge siden, mens i Danmark må de gjerne bare bli og få mer servering. Det har vært en morsom helg, jeg trives som bartender, og det er fint å ha litt rock ‘n’ roll tilbake i livet mitt.

High Voltage is open until 05, so it’s usually morning before manage to get home. In Norway they close around 2-3, so I need some time to get used to the Dansish people, that likes to party all night long. It’s maybe not that weird, since they like to take a nap now and then. In Norway they would’ve been kicked out for that, while in Denmark it’s no problem. It’s been a fun weekend, and it’s nice to have some rock ‘n’ roll in my life again.

sovemaske 02.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s