Red shoes

Red shoes lace 01.JPGRed shoes lace 02.JPGCarvela Kurt Geiger 01.JPG

“I have too many shoes” said no woman ever.

Sant nok. Det er sikkert mange av det kvinnelige kjønn som ikke har en sko fetisj, men jeg er ikke blandt de, for jeg elsker sko. Og helst de som er ukomfortable, vanskelige å gå med, men iiih så fine å se på. Jeg blir faktisk litt forelsket i fine sko, hihi.

True enough. It’s probably a lot of the female sex that doesn’t have a shoe fetish, but I’m not among those, cause I love shoes. And preferably the uncomfortable ones, which are hard to walk in, but iiih so pretty to look at. I’m actually falling a bit in love with nice shoes, hihi.

Red shoes lace 05.JPGCarvela Kurt Geiger 06.JPG

Selv om jeg har blitt mye flinkere til å kun kjøpe sko som er behagelige på foten, og som jeg har bruk for, så går jeg på en smell i ny og ne. Sånn som når jeg var i London, skulle være økonomisk, og ikke shoppe. Det gikk veldig fint, men så kom jeg over disse i en skobutikk. Jeg har hatt lyst på røde sko lenge, og disse var litt for fine, så de måtte prøves på. Og ups, før jeg visste det var skoene med meg i en pose på vei ut av butikken. Det skadet jo heller ikke at det var 70% på de. Merket er Carvela Kurt Geiger, og skoene heter GOGO.

Even though I have been much better at just buying shoes that are comfortable, and that I need, I sometimes fuck up. Like when I was in London and was not supposed to shop.  It went ok, but then I saw these in a shoe store. I have been wanting red shoes for a long time, and these were too pretty not to try on. And ups, suddenly the shoes came with me in a bag out from the store. They were also 70% off, which I had no problem with. The label is Carvela Kurt Geiger, named GOGO.

Carvela Kurt Geiger 02.JPGRed shoes lace 04.JPG

De er litt vanskelige å gå med, men så kule, så jeg håper jeg klarer å overleve med de på beina i noen timer. Gleder meg til det blir litt varmere ute, enn så lenge kan jeg trippe rundt på de her hjemme, og prøve å ikke falle. Best å sitte å se fin ut isteden. Hihi!

They are a bit hard to walk in, but so cool, so I hope I can manage a few hours with them on my feet. Looking forward to summertime, but until then I can trip around with them at home, and try not to fall over. Better to sit and look pretty instead. Hihi!

Carvela Kurt Geiger 03.JPGRed shoes lace 07.JPGRed shoes lace 03.JPG

Advertisements

2 thoughts on “Red shoes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s