Trying for a career

OLYMPUS DIGITAL CAMERATorvehallerne 01.JPG

I går tok jeg og venninnen min, Susan, turen til karrieredagene i København, i håp om å finne jobb. Karrieredagene er Danmarks største jobb og karrieremesse. De henvender seg nok mest til nyutdannede og studenter, men jeg følte allikevel at jeg fikk litt igjen for det. Jeg har ihvertfall noen nye firmaer jeg kan søke jobb hos. København stilte med superdeilig vær, så etter å ha trasket rundt på den varme messen i noen timer, og spist litt av det deilige messestandgodiset var det på tide med en velfortjent øl og matbit.

Yesterday, me and my friend, Susan, visited karrieredagene in Copenhagen, in hope of getting a job. Karrieredagene is Denmark’s biggest job and carreer exhibition. Their main focus is students, but I still felt that it was worth the trip for me. At least I have some new companies I can apply at. Copenhagen sported super lovely weather yesterday, so after we had walked around at the exhibition for a few hours, we needed a much well deserved beer and lunch.

smag salat 02.JPGTorvehallerne 03.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Torvehallerne er en perfekt lokalisasjon når det er sol og fredag, så da syklet vi dit. Det var god stemning og champagnepropper i luften, dessverre ikke våre, vi holdt oss til en øl hver. Torvehallerne har så mye godt å putte i magen, og i går falt valget på noe sunt. Smag er en salatbar med mange gode ting å velge mellom. Porsjonene er veldig store, og prisene er rimelige. Sunt og godt, salat trenger absolutt ikke å være kjedelig.

Torvehallerne is a perfect location when it’s sunny and Friday, so we cycled there. It was brimming with good atmosphere and champagne corks in the air, unfortunatly not ours, we stuck to a beer each. Torvehallerne has so much good to put in the stomach, and yesterday we got something healthy to eat. Smag is a saladbar with lots of good thing to choose from. The portions are huge, and the prices are affordable. Healthy and good, salad doesn’t need to be boring.

torvehallerne københavn.JPG

Vi satt utendørs, spiste maten vår, og solte fjeset. Super deilig, men det ble litt kaldt til slutt, så resten av ølen måtte konsumeres innendørs. Litt vårfølelse fikk vi uansett, og jeg har drukket årets første (halve) utepils. Nå håper jeg været holder seg like fint framover, og temperaturen begynner å stige litt. Snart sommer! :D

We sat outdoors, ate our food, and got sun in our faces.Super nice, but it got too cold, so the rest of the beer had to be enjoyed inside. We still got the feeling of spring, and I have had this year’s first (half) outdoor beer. I hope the weather will stay like this, and that the temperature will rise. Soon it’s summertime! :D

torvehallerne københavn02.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s