Energy boost

smoothie and coffee.JPG

Mandager er alltid litt ekstra blæh. Helgen er finito, og det er på tide å ta seg sammen igjen. Det er også litt vanskelig å snu døgnet tilbake når jeg har jobbet natt i helgen, men det gikk sånn passe fint, og jeg kom meg opp av sengen kl 9. Jeg vil gjerne finne meg en 8-16 jobb igjen, men jeg kan ikke akkurat si at jeg savner veldig å stå opp kl 6, sånn som før. Det er deilig å kunne sove til jeg våkner, så jeg nyter det så lenge jeg kan. Allikevel prøver jeg å stå opp litt tidlig, siden kæresten er et super A menneske, så vi ikke har helt forskjellige døgnrytmer. Pluss at det er fint å få noe ut av dagen.

Mondays are always a bit extra blæh. The weekend is finito, and it’s time to straighten up again. It’s also a bit hard to turn the day around and get up early again, after working night in the weekend. But I managed, and got out of bed around 9. I would love to have a 8-16 job again, but I can’t say I miss getting up at 6, as I used to. It’s so nice to be able to sleep until i wake up by myself, so I will enjoy it as long as it lasts. But I still try to get up a bit early, since my boyfriend is a super A person, so we don’t end up with a completely different rhythm.

grønn smoothie 04.JPG

I dag har jeg en litt for lang to do liste over ting jeg skal, så det er bare å sette i gang. Derfor tenkte jeg det var en god idè å stappe i meg en grønn smoothie til morgenmad, pluss en kanne kaffe, så får jeg litt ekstra energi. Jeg har ikke hatt kakaonibs i smoothien på lenge, men så fant jeg det på butikken en dag, og det er jo supergodt. Kakaonibs er rå kakao, det smaker ikke noe godt alene, men i en smoothie eller sammen med skyr etc gir det et fint lite hint av sjokolade.

I have a long list of stuff to do today, so I need to start. It seemed like a good idea to have a green smoothie for breakfast, plus a pot of coffee, to get some extra energy. I have not used cacao nibs in my smoothie for a long time, but I found it in the store and bought it. It’s really good to use in smoothies. Cacao nibs are raw cacao, it doen’t taste too good alone, but in smoothies or with skyr it gives a nice hint of chocolate.

grønn smoothie 01.JPGgrønn smoothie 03.JPG

GREEN SMOOTHIE

spinat  |  spinach
ananas | pineapple
mango  | mango
kakaonibs | cacao nibs
rismelk  |  ricemilk
litt brokkoli  |  some broccoli
1 ss kokosolje  |  1 ss coconut oil

Jeg har ikke akkurat mengde på denne, men putt oppi litt av hver ting og juster med melk til passe konsistens. Blend sammen i ca 2 min.

I don’t have the exact recipe for this, but use a bit of eveything and adjust with milk until its smooth enough. Mix together in the blender, ca 2 min.

grønn smoothie 02.JPGsmoothie green.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så var ikke mandag morgen så ille allikevel.:D
Monday morning was not too bad after all. :D

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s