I give up

yoggi yoghurt is 06.JPGyoggi yoghurt is 04.JPG

I SCREAM FOR ICE CREAM! 

Big fail! Jeg hadde faktisk litt troen på at jeg skulle klare dette, men nei. Viljestyrken min er egentlig veldig sterk, men åpenbart ikke når det gjelder å ikke stappe sukker inn i munnen. Jeg prøvde jo å være med på Agathe Siegel sitt 100 dager uten unødvendig sukker “prosjekt”. Jeg hadde ikke noen planer om å slanke meg, siden jeg synes jeg ligger på en fin trivselsvekt. Jeg ville heller gi kroppen en pause fra sukkeret som jeg goflet i meg hver eneste dag.

Big fail! I did believe that I could to do it, but no. My willpower is usually very strong, but obviously not when it comes to quit eating sugar. I tried to do Agathe Siegel‘s 100 days without sugar “project”. I didn’t have any plans about loosing weight, since I feel I have my ideal weight. My plan was to give my body a break from sugar, since I ate candy every day.

yoggi yoghurt is 10.JPGyoggi yoghurt is 07.JPG

Det gikk superfint de første 30 dagene, men så spiste jeg litt sukker, og da var det gjort. For en sukkerjunkie som meg skal det visst bare litt godis til før jeg er tilbake på “kjøret”. Haha! Litt som en narkoman eller alkoholiker sikkert, bare at det absolutt ikke kan sammenlignes. Sukker er jo ikke så skadelig som alkohol og dop. Jeg har prøvd å hente meg inn igjen, men det går bare ikke, så nå gir jeg rett og slett opp 100 dager uten sukker. Jeg må si meg super imponert over dere som faktisk klarer det, jeg har visst en litt for søt tann til det.

It went great the first 30 days, but then I ate a bit of sugar, and then I was hooked again. For a sugar junkie as me, it only takes a bit of candy before I’m back on the sugar wagon. Haha! It’s a bit like a drug junkie or alcoholic, only that it can’t be compared to that. Sugar isn’t as bad as drugs or alcohol. I have tried to pull myself together, but I just can’t, so now I give up my 100 days without sugar. I have to say, I’m very impressed with the ones that manage to do it. I have too much of a sweet tooth to survive the 100 days.

yoggi yoghurt is 13.JPGyoggi yoghurt is 11.JPG

Så, hva har jeg lært? Jo, det går helt fint å ikke spise sukker, det er bare kjedelig synes jeg. Også er jeg så ekstremt glad i å spise is, så det har jeg ikke lyst til å være foruten. Jeg tror de eneste som var glad for en liten sukkerpause var tennene mine. Ellers er jeg sikkert den eneste som har klart å legge på meg en lille smule av å ikke spise sukker. Det er nok fordi jeg i de 30 dagene uten sukker stappet i meg nøtter og mat hele tiden, fordi jeg hadde så lyst på godis. Hihi! Bedre med litt sjokolade ofte enn ingenting, er vel konklusjonen. Og nå ser jeg fram til all isen jeg skal smake på, det er tross alt nesten vår, og dette skal jo være en isblogg også. ;) Jeg starter med å vise denne gode yoghurt isen fra Arla. Nom nom!

So, what have I learned? That it’s no problem not to eat sugar, I just think it’s broing. And I’m extremely fond of ice cream, so I don’t want to be without it. I think my teeths were the only ones that liked my sugar free days. Other than that I’m probably the only one who managed to gain a bit of weight by cutting sugar. It’s probably because I ate so much nuts and food during my 30 days without sugar, cause I was craving candy. Hihi! It’s better with some chocolate often than nothing at all, that’s my conclusion. And now I’m really looking forward to all the ice cream I will taste, it’s almost spring after all, and this is supposed to be a blog about ice cream too. ;) I’m starting with this tasty yoghurt ice cream from Arla. Nom nom!

yoggi yoghurt is 02.JPGyoggi yoghurt is 05.JPGyoggi yoghurt is 09.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s