Balkong hygge

P3161212.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sunshine and happiness! Stor glede å kunne bruke balkongen for første gang i år. Det var litt for fint vær i dag til å drikke kaffen innendørs, så da tok vi heller en liten kaffe og smoothiepause i solen. Deilig med litt solstråler i fjeset igjen, fjorårets sommer var ikke mye å skryte av, men kanskje den blir bedre i år? So far so good ihvertfall.

Sunshine and happiness! So lovely to finally use our balcony for the first time this year. The weather was too nice today to stay inside, so we took a coffee and smoothie break outdoors instead. So nice with sunshine in my face again, last years summer was nothing to write home about, but maybe it will be better this year? So far so good.

P3161204.JPGP3161200.JPGP3161217.JPG

Dessverre forsvinner solen fra balkongen vår ganske tidlig, og da ble det kaldt, så vi måtte evakuere inn. Men forhåpentligvis fortsetter godværet, og da kan vi snart flytte palmen ut igjen også. :D

Unfortunately the sun disappears from our balcony pretty early, and then it got cold, so we had to evacuate indoors. But the weather will hopefully continue to be this nice, and then we can move our palm tree outside again too. :D

P3161211.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s