På date i København

P3181201.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne fredagen har jeg gledet meg til hele uken, fordi i dag skal jeg ta kæresten med ut på en lille suprise date. Det er litt lenge siden sist vi var på date, så det er på høy tid å gå ut igjen. Altfor lett for å bli stuck forann tvn med House of cards for tiden. ;p København har hatt så nydelig vær i det siste, så en del av daten er planlagt utendørs i solen. Men så er det selvfølgelig litt overskyet her i dag. Typisk! Men det er litt sol også, så håper det blir mer av det.

I have been looking forward to this Friday all week, cause today I’m taking my boyfriend out on a suprise date. It’s too long since our last date, so it’s about time to go out again. It’s way too easy to get stuck in front of the TV with House of cards. ;p The weather in Copenhagen has been lovely this week, so part of the date is planned outdoors in the sun. But of cause it’s cloudy today, so typical. Hopefully there will be more sunshine during the day.

DSC_3618.JPGP3181205.JPGP3181211.JPG

Dagen starter med bobler og jordbær på en utendørs lokalisasjon ved vannet, noe som var vanskelig å holde hemmelig for kæresten, siden vi deler kjøleskap. Resten av daten inneholder en del typiske danske ting, så det blir kos! Nå skal vi straks ut av døren, får prøve å ta litt fine bilder i god bloggestil. Ha en fin helg! :D

The day starts with bubbles and strawberries at an outdoor location by the water, it was a bit difficult to keep it secret from my boyfriend, since we share the fridge. The rest of the date will include some typical Danish things, so it will be fun. We are about leave now, I will try to take some nice photos for the blog. Have a nice weekend! :D

P3181214.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s