Påske i byn

easter egg 01.JPGpåskeegg.JPG

Siden jeg er Norsk, burde jeg vel strengt tatt vært på hytten og stått på ski i påskeferien. Men jeg skal innrømme at jeg ikke er spesielt glad i å stå på ski, jeg tror faktisk jeg var 16 år sist jeg hadde ski på beina. Haha! Kanskje litt flaut, jeg har tross alt vokst opp med ski på beina, og vi var på drøssevis av skiturer når jeg var liten. Men etterhvert som jeg ble eldre gjorde det også vondere og vondere å falle, også mistet jeg til slutt helt lysten etter å ha falt og slått ryggen skikkelig på skareføre.

Since I’m Norwegian, I should be at the cabin, and do some skiing this easter holiday. But I have to admit, I’m not a big fan of skiing, and I think I was 16 years old last time I had ski on my legs. Haha! Maybe a bit embarrasing, I have after all grown up with ski on my legs, and we were on many ski trips when I was little. But after I grew older it also hurt more and more to fall, so in the end, after hitting my back really hard I didn’t want to ski nomore.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men det er jo noen hyggelige minner fra skiturene også, jeg husker spesielt godt at vi fikk en Kvikk lunsj og appelsinsjokolade på deling, når vi var på toppen av fjellet. Og noen ganger var vi jo også så heldige at det var sol på turene, det skjer ikke så ofte på vestlandet, sånn at vi kunne sole oss og gofle sjokolade samtidig. God stemning!

Of course I have some happy memories from our ski trips as well, I remember specially well that we got a Kvikk lunsj (Norways traditional ski trip chocolate) and a orange chocolate to share, when we had reached the top of the mountain. Sometimes we also got lucky and the sun showed up, that doesn’t happen often Vest in Norway, and we could eat the chocolate in the sunshine. Good times!

kvikk lunsj.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er fremdeles veldig barnslig, så jeg ble superglad når jeg fikk et gigant påskeegg fylt med masse bamsemums og smågodt i posten. Pappa og co hadde heldigvis ikke glemt det, selv om jeg bor i København. Jeg skulle også ta bilde av det til bloggen, men før jeg visste hva som hadde skjedd, hadde jeg og kæresten spist opp alt sammen. Ups! Sånn kan det gå, og påsken har jo ikke begynt ennå. Men vi har spart på Kvikk lunsjene, de skal nemlig spises ut på tur i solen, uten ski på beina.

I’m still very childish, so I got super happy when I received a gigant easter egg in the mail, filled with lots of candy. My dad and co had luckily not forgotten about it, even though I live in Copenhagen. I was suppose to take a photo of it for the blog, but before I knew it, me and my boyfriend had eaten it all. Ups! And that before easter have even begun. But we saved the Kvikk lunsj for a trip in the sun, without skies on our legs.

god påske kort.JPG

God påske! :D Happy easter! :D

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s