Palmesus

palme.JPG

Endelig var det på tide å flytte palmen ut igjen på balkongen, kanskje litt tidlig, men det er jo så fint vær for tiden. Jeg har også plantet den om i en stor potte, noe jeg burde gjort for ett år siden når jeg kjøpte den, men sånne ting et jeg litt treg med. Jeg håper den ikke dør, nå har den jo fått ny jord og allting, så de visne bladene blir det forhåpentligvis mindre av. Små gleder i hverdagen, jeg blir ihvertfall alltid glad av å se på palmer.

Finally time to move our palm tree out on the balcony again, maybe a bit early, but the weather is so nice. I have also moved it to a bigger pot, something I should have done a year ago when I bought it, but I’m so slow with things like that. I hope it won’t die, now that it’s got new earth and everything, and the brown leaves will hopefully disappear. Small moments of joy in everyday life, I always get happy by looking at palm trees.

palme 2.JPG

Ellers bruker jeg en god del av påsken forann PCen og prøver å lære meg et annet 3D program, nemlig Maya. Det er så mange firmaer her i København som bruker Maya, så derfor prøver jeg å lære meg litt sånn at jeg øker jobbmulighetene mine. Jeg føler det begynner å gå ganske bra, og jeg skal nok bli skikkelig flink i det hvis jeg begynner å bruke det regelmessig.

I spend some of easter in front of my PC trying to learn another 3D program, called Maya. So many companies here in Copenhagen uses Maya, so I’m trying to learn it to improve my job opportunities. I’m starting to understand it, so I guess I will be pretty good at it if I start to use it regulary.

P3241342.JPGP3241338.JPG

Også har jeg hatt tid til å farge håret. Fargen heter chocolate brown, så fin, så et par selfies var på sin plass syns jeg. ;) Nå skal vi en liten tur til Nyhavn og hygge, kanskje det blir en iskrem på meg og en påskeøl.

I also had time to color my hair. The color is named chocolate brown, so pretty, so I took a couple of selfies. ;) Now we are on our way to Nyhavn for some “hygge”, maybe I will have an Ice cream and a easter beer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s