Green hair

Green hair 03.JPGGreen hair 11.JPG

Jeg synes det er så fint med litt crazy farger på håret, og er misunnelig på de som gidder å styre på med det. Håret mitt har endelig blitt litt sunnere, etter all bleikingen jeg gjorde når jeg hadde kobberfarge i håret det. Så selv om det frister veldig å farge det igjen, lar jeg heller være, det er altfor dyrt å vedlikeholde fargefulle farger, og håret blir stort sett ganske ødelagt til slutt.

I think it’s so fun with crazy hair colors , and I envy those that have the time and energy to maintain it. My hair is finally more healthy again, after all the bleaching I did when I had cobber hair. So even though it’s tempting to color it again, I won’t. It’s way too expensive to keep colorful hair pretty, and the hair usually gets really damaged after a while.

Green hair 10.JPGGreen hair 05.JPGGreen hair 01.JPG

Heldigvis går det an å leke seg litt allikevel, ved å bruke parykk istedenfor. Nå er ikke jeg en person som går rundt med parykk på hodet til vanlig, men jeg synes det er morsomt å bruke det når jeg skal på noe festlig der det passer. Jeg har et par stk i samlingen, så jeg tenkte det var gøy å vise de fram her på bloggen innimellom. Må jo ha noe interessant å skrive om. ;p

Luckily it’s still possible to play around with some color, by using a wig instead. I’m not a person that walks around with a wig on my head on a normal basis, but I think it’s cool to use it on the right festive occasion. I have a few in my collection, so I tought it would be fun to show them off here on the blog once in a while. I have to have something interesting to write about. ;p

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGreen hair 07.JPG

Denne sjøgrønne ombre parykken har jeg kjøpt på Ebay, de har også mange fine på Etsy, og de er stort sett ikke altfor dyre. Det eneste dumme med parykker er at jeg pleier å få litt vondt i hodet etterhvert, siden de presser på skallen, men man må lide litt for skjønnheten. Den fine ankertoppen er fra Collectif Clothing, den kjøpte jeg i London for 3 år siden, så tror dessverre ikke det går an å få tak i den lengre.

I have bought this sea green ombre wig on Ebay, they also have a lot of nice ones on Etsy, and they are usually not too expensive. The only stupid thing with wigs is that I tend to get a headache after a while, since it’s pressing on my head, but one has to suffer a little for beauty. The pretty anchor top is from Collectif Clothing, I bought it 3 years ago in London, so I don’t think they sell it anymore unfortunately.

Green hair 08.JPG

Advertisements

2 thoughts on “Green hair

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s