Breakfast in bed

Ellos sengegavl.JPGellos sengegavl 4.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Påsken er ferdig, og det er på tide å vende tilbake til hverdagen, noe som virket litt vel hardt da jeg våknet i dag tidlig. Jeg begynte på kæresten sin nye bok i påsken, og den er virkelig god, en skikkelig page turner. Så siden jeg er halvveis arbeidsledig stod jeg opp, tok en dusj, lagde meg morgenmad og kaffe, og hoppet tilbake i sengen igjen, for å lese videre på den spennende boken. Jeg må jo nyte at jeg ikke har en 8-16 jobb mens jeg fremdeles har muligheten.

Easter is finished, and it’s time to get back to reality again, something that seemed extra hard when I woke up this morning. I started on my boyfriends newest book last week, and it’s really good, a page turner. Since I’m half unemloyed I went out of bed, took a shower, made breakfast and coffee, and then jumped back into bed, to continue reading the exciting book. I have to enjoy that I don’t have a 8-16 job while I still can.

miss etoile gull skål.JPGsunn frokost.JPGbreakfast in bed.JPG

Det ble en sunn start på dagen med blåbær, vaniljeskyr, kokosflak, valnøtter og kakonibs. En supergod kombo, som jeg pleier å spise ofte. Gullskålene kjøpte jeg i en butikk som heter Milla boutique i Oslo for et par år siden, den butikken har så mye kule og dessverre altfor dyre ting. Den fine koppen er fra Melody Rose, den kjøpte jeg i London. Skulle ønske jeg hadde penger til å kjøpe et helt service fra de, men jeg får vente til jeg blir rik. :/

I started off eating a healthy breakfast with blueberries, vanilla skyr, coconut flakes, walnuts and cocoa nibs. An excellent combination, that I often eat. The golden bowls I bought in a shop called Milla boutique in Oslo, a few years ago. That shop has so many amazing, but way to pricey stuff. The lovely cup is from Melody Rose, I bought it in London. I wish I had money to buy a whole service from there, but I have to wait until I get rich. :/

melody rose coffee cup gold.JPGcoffee in bed.JPGellos sengegavl 8.JPG

Den nye boken er første bind i en spenningsserie om problemløseren Ditlev Martins. Den heter “Det fjerde menneske”, og kommer ut 12. august, men kæresten har sendt det nesten ferdig redigerte eksemplaret til meg. Jeg gleder meg til den kommer som en skikkelig bok også, synes det er bedre enn å lese på pad. Her er litt mer info om boken, tatt fra kæresten sin hjemmeside:


En mand vågner i en kiste uden at huske hvorfor, eller hvem han er. Jagten starter på hans identitet og på at finde ud af, hvorfor nogen har prøvet at myrde ham. Og hvorfor de bliver ved.
Sandheden er langt mere hårrejsende end han kunne forestille sig.
Det går langsomt op for ham, at han har gjort noget, der potentielt kan udrydde menneskeheden. Noget, der har forbindelse til en ældgammel og grusom ondskab, der har gemt sig under Antarktis i millioner af år.
Sammen med en konspirationsteoretiker, en mikrobiolog, en hacker, en lejemorder og en palæopatolog, må han forsøge at finde frem til, og ødelægge denne trussel. Mens andre er ivrige efter at stoppe dem.


The new book is the first in a series of books about the problem solver Ditlev Martins. It’s named “Det fjerde menneske”, and will be published the 12th of August, but my boyfriend sent a almost done draft to me. I’m really looking forward to it coming as a proper book as well, I think it’s much better to read a real book than on a pad. See my boyfriends homepage for more info.

ellos sengegavl 2.JPGellos sengegavl 5.JPG

Jeg sier selvfølgelig ifra når boken kan kjøpes. ;) Det andre bind i serien heter “Abbots kløe”, og den litt for effektive kæresten er ferdig med første utkast av den også, så den skal straks sendes til forlaget. Krysser fingrene for at de blir en salgsuksess, så kæresten kan fortsette å skrive, og jeg kan slaske i sengen. :D

I will of course let you know when the book is avalible to buy. ;) The next book in the series is called “Abbots kløe”, and my a bit too effective boyfriend is done with the first draft, so it can soon be sent to the publisher. Fingers crossed that this will be a sales success, so my boyfriend can keep on writing, and I can relax in bed. :D

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s