Off to work

green hair 03.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne helgen skal jeg være bartender både fredag og lørdag på High Voltage, og jeg er straks på vei til jobb. Ville bare stikke innom med et par selfies og vise sminken og det fine håret. Håper jeg holder ut med parykk hele kvelden uten å få vondt i hodet, det skal nok gå fint. En stor fordel med parykk er at det tar max ett minutt å se smashing ut på håret, fine ting når jeg er lat og håret ikke har blitt vasket på noen dager. Jeg har også litt spennende nytt, som jeg sannsynligvis får delt med dere i løpet av helgen, så følg med! ;)

This weekend I’m working as a bartender both Friday and Saturday at High Voltage, and I’m soon on my way to work. Just wanted to show off my nice hair and my make up, with a few selfies. I hope I will survive with a wig all night without getting a headache. A big advantage with wearing a wig, is that it takes max one minute to have awesome hair, nice things when I’m lazy and haven’t washed my hair in a few days. I also have some exiting news, that I probably will share during the weekend, so stay tuned! ;)

green hair 04.JPG

Have a nice weekend!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s