Big volume hair

SPONSET    INNEHOLDER ADLINKS  

tigi bed head motor mouth 03Tigi bed head 01.JPG

Det er visstnok in med flatt og naturlig hår for tiden, det fikk jeg ihvertfall vite av søsteren min. Jeg synes det hørtes ut som en kjedelig trend å følge, for jeg elsker masse volum. Jo større hår, jo bedre. Selvfølgelig til en viss grad, jeg vil ikke ende opp med å se ut som Eli Hagen på hodet. ;) Jeg har heldigvis masse tykt hår, men jeg liker allikevel å gi det mer volum.

It’s reputedly a hairtrend to have flat, natural hair now. That sounds like a bad trend to follow, because I love lots of volum. The bigger hair, the better. Of course to a certain point, I don’t want to end up with hair like Eli Hagen either. ;) Luckily I have lots of thick hair, but I still like to give it more volume.

tigi bed head motor mouth 02.JPGTigi bed head 04.JPG

Jeg liker veldig godt de fargesprakende produktene til TIGI. Jeg har prøvd ut Motor Mouth og Oh Bee Hive. Begge er laget for å gi deg ekstra volum og fylde, og de holder det de lover, håret mitt holdt seg stort og fint hele dagen.

I love the colorful products from TIGI. I have tested out Motor Mouth and Oh Bee Hive. Both are designed to give extra volume and fullness, and I they keep their promise, my hair remained big and nice all day.

tigi bed head motor mouth 04.JPGtigi bed head motor mouth 01.JPGtigi bed head motor mouth 05.JPG

Motor Mouth lukter digg av BUGG med banansmak (90 tallets tyggis hit i Norge) Den skal taes i håndkletørt hår, før du føner det. Du kan også ha litt i tørt hår. I tillegg er UV glans i Motor Mouth, som skal lyse opp i UV lys. Det høres gøy ut, men jeg har ikke fått testet det ennå.

Motor Mouth smells delicious of BUGG with banana flavor (the 90’s bubblegum hit in Norway). It shall be put into towel dried hair, before you blow dry it. It’s also UV gloss in Motor Mouth, that lights up your hair in UV light. Sounds awesome, but I haven’t tested it yet.

Bed head dry shamoo 04.jpgBed head dry shamoo 03.jpg

Jeg er fullstendig avhengig av tørrshampo. Jeg vet ikke hva jeg gjorde før det kom i butikkene. Ikke alle tørrshampoer er like bra, men TIGI sin Oh Bee Hive synes jeg var supergod, og den lukter også nom nom.

I’m a total dry shampoo addict. I have no idea what I did before that came in the stores. Not all dry shampoos are good, but TIGI’Oh Bee Hive I really liked, and this also smells yummy.

Tigi bed head 06.JPGOh bee hive.JPGBed head dry shamoo 02.jpg

Det er alltid ekstra fint med hårprodukter som lukter godis, så jeg gleder meg til neste gang jeg skal bruke disse i håret mitt.

It’s always extra nice with hair products that has a scent of candy, so I’m looking forward to the next time I’m using these in my hair.

Tigi bed head 02.JPG

Advertisements

5 thoughts on “Big volume hair

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s