How to get more space on your iPhone

how to get more space on yout iphone 02.JPG

Jeg elsker min lille iPhone. Jeg har vært fast iPhone bruker i mange år, og brukervennligheten er helt topp. Men så er det det tilbakevendende problemet med for lite plass på tlf, det er alltid kjedelig å måtte slette apper og bilder for å lage ledig plass. Jeg har en iPhone 5 på 16 GB, og det er super irriterende at det ikke går an å kjøpe et ekstra minnekort å putte i. Jeg gidder heller ikke å bruke penger på en ny, siden de er kjempedyre, og min funker jo fint nok.

I love my little iPhone. I have been a regular iPhone user for many years, it’s so user friendly. But then there is the recurring problem with lack of space on the phone, it’s always annoying having to delete apps and images to create free space. I have an iPhone 5 with 16 GB, and I hate that it’s not possible to buy an extra memory card to it. I don’t want to spend money on a new one either, since they are way too expensive, and mine works fine enough.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kom over et smart triks i dag tidlig for å få ledig plass på iPhone uten å måtte slette noe, og det fungerte faktisk. Jeg gikk fra 1,2 GB ledig plass til 3,3 GB (bildene er tatt etter at jeg testet det), så jeg tenkte det var fint å dele det til alle andre som har samme problem. Det er veldig enkelt, og gjort på et par minutter. Se hvordan under neste bilde.

I came across a clever trick this morning to get some free space on the iPhone, without having to delete anything, and it actually worked. I went from 1.2 GB of free space to 3.3 GB (pictures are from after I tested it), so I thought it was nice to share it with those of you who have the same problem. It’s very simple, and done in a few minutes. See how under the next image.

how to get more space on yout iphone 01

FÅ MER PLASS PÅ iPHONE:

  • Gå til iTunes store og søk på en lang film, feks Lord of the Rings.
  • Filmen må være større en den ledige plassen du har på tlf din, hvis ikke fungerer det ikke.
  • Trykk på lei, og vent til du får opp en beskjed som sier at du ikke har nok ledig plass. Du kan gjøre dette flere ganger for å klargjøre mer plass, eller la den stå en stund med den beskjeden, før du trykker på innstillinger.
  • Trykk på innstillinger, og du vil sannsynligvis se at du har fått mer plass.  Jeg gjorde det 3 ganger, og fikk litt mer plass hver gang.

GET MORE SPACE ON YOUR iPHONE:

  • Go to the iTunes store and search for a long film, like Lord of the Rings.
  • The film must be bigger than the amount of space left on your phone. If not, it will not work.
  • Click rent and a prompt will appear saying there is not enough storage left to rent it. You can do this several times to get more free space, or let it hang a while with that message, before pressing settings.
  • Hit settings and you will hopefully see that the amount of storage available have increased. I did it 3 times, and got a bit extra space every time.

P4061631.JPG

NB! Du må ikke betale for å leie filmen, siden du ikke har plass på tlf. ;)

NB! You don’t need to pay for the film, as the lack of space will prevent that from happening. ;)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s