Reason to celebrate

OLYMPUS DIGITAL CAMERAjordbær.JPGholmegaard champagne glass bahne 02.JPG

Nå er det slutt på slaraffenlivet og late dager med frokost på sengen, jeg har nemlig fått meg jobb! Wiiii! :D Jeg er så utrolig glad, og jeg begynner allerede på mandag, super spennende. Jeg skal arbeide som 3D generalist hos Wilfilm, og selv om de bruker et annet 3D program enn meg, Maya, så tror jeg det kommer til å gå bra. Jeg har allerede lært meg litt, så jeg kommer nok skikkelig inn i det når jeg begynner å jobbe, det er alltid gøy å lære seg litt nye ting. Så inntil mandag blir det mest mulig trykking på pcen, pluss litt bartending i helgen. Plutselig er jeg visst litt bisy bee igjen.

No more lazy days with breakfast in bed for me, because I have in fact gotten a job! Wiiii! :D I’m so happy, and I’m starting on Monday already, so excited. I’ll work as a 3D generalist at Wilfilm, and although they use a different 3D program than me, Maya, I think it’s going to go well. I have already taught myself a bit, so I’ll get more into it when I start to work, it’s always fun to learn some new stuff. So until Monday I’ll mostly be sitting in front of my computer, plus I’m doing some bartending this weekend. Bisy bee.

happy.JPGchampagne.JPGchampagne brut.JPGchampagne and strawberries 03.JPG

Kæresten er i Dublin fram til i dag, men jeg fikk feiret litt med en venninne av meg, alltid fint å ha en grunn til å sprette boblene. Sammen med champagnen hadde vi flødeboller og jordbær, en fin kombo. Foreløpig er det bare en to måneders stilling jeg har fått, men jeg håper det kan føre til noe mer jobb der etterpå. Det er uansett en fin start på 3D karrieren min her i Danmark. :D

My boyfriend is in Dublin until today, but I got to celebrate a little with a girlfriend of mine, it’s always nice to have a reason to drink bubbles. Along with the champagne we had flødeboller and strawberries, a nice combo. Currently, it’s only a two month job I’ve got, but I hope it can lead to something more there afterwards. It’s nevertheless a nice start to my 3D career here in Denmark. :D

P4071681.JPGholmegaard champagne glass bahne 01.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERAunited bakeries sjokoladeboller 02.JPG

God stemning og god helg! Have a nice weekend! :D

Advertisements

2 thoughts on “Reason to celebrate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s