Home office

OLYMPUS DIGITAL CAMERAhome office 01.JPG

Jeg er litt zombie i dag, etter å ha jobbet som bartender i natt, og var ikke hjemme før kl 7 i dag tidlig. Men jeg fikk dradd meg opp av sengen til slutt, prøver å ikke snu døgnet helt opp ned. Så nå sitter jeg pent og pyntelig forann dataen min, og jobber litt med modellering i Maya, det går stille og rolig framover.

I’m a little zombie today, after working as a bartender yesterday, and was not home before 7 am this morning. I finally managed to drag myself out of bed, I’m trying not to turn the clock completely upside down. So now I’m sitting in front of my computer and learning some more modeling in Maya, I’m getting better at it.

home office 03.JPGhome office 02.JPG

Jeg måtte ta noen bilder med den fine handsfreen jeg fikk av søsteren min for noen år siden, hun har også en blogg, så ta gjerne en titt. Den kan vel ikke akkurat kalles handsfree, men fin er den, og den minner meg om 90 tallet. Nå for tiden prater jeg stort sett i tlf på FaceTime eller noe, og da har jeg det på speaker, sånn at jeg kan multitaske og gjøre andre ting samtidig. Praktisk med den nye teknologien, og veldig hyggelig å kunne se folk på video når jeg bor i et annet land.

I had to take some pictures with the cool handsfree I got from my sister a few years ago, she also has a blog, so check out. It may not exactly be called a handsfree, but it’s nice looking, and it reminds me of the 90 ‘s. Nowadays I mostly use FaceTime or something, and have it on speaker, so I can multitask and do other things simultaneously. It’s very practical with the new technology, and so nice to see people on video when I live in another country.

home office batman t skirt.JPG

Kæresten har også kommet hjem fra Dublin, og han hadde kjøpt en fin Batman t-skjorte til meg. Jeg elsker å få små presanger. ♥

My boyfriend has also returned from Dublin, and he had bought a nice Batman t-shirt to me. I love small presents. ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s