Søndagsbrunch

Snabel B 02.JPGSnabel B 11.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rett nedi gaten fra der vi bor ligger det en hyggelig liten kafè som heter Snabel B. Jeg har kun vært der en gang og drukket kaffe, og det var så koselig der. I dag tidlig var det stort sett bare ketchup, gulrøtter og sylteagurk i kjøleskapet vårt, noe som ikke fristet veldig å putte i magen, så vi bestemte vi oss for å spise brunch på Snabel B.

Just down the street from where we live, there is a nice little cafè called Snabel B. I’ve only been there once drinking coffee, and it was so cozy there. This morning it was mostly just ketchup, carrots and pickles in our fridge, which didn’t seemed too tempting to eat, so we decided to have brunch at Snabel B.

Snabel B 08.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERASnabel B

Søndagsbrunch er noe av det beste med å bo i Danmark, og Snabel B skuffet ikke, selv om det ikke er den mest kompliserte maten de serverer. Noen ganger er det enkle ofte det beste. Brunchen består av crossant, skyr med musli, rugbrød og pålegg, til 80 kr. Vi kjøpte smoothie og kaffe i tillegg, så da ble prisen noe høyere, men allikevel ikke den dyreste kafeen i København.

Sunday brunch is one of the best things about living in Denmark, and Snabel B didn’t disappoint, even though it’s not the most complicated food they serve. Sometimes the simple is the best. The brunch is consisting of a crossant, skyr with muesli, rye bread and cold cuts, for 80 kr. We bought smoothie and coffee in addition, so the price got slightly higher, but it’s still not the most expensive cafe in Copenhagen. 

Snabel B 05.JPGSnabel B 06.JPGSnabel B kaffe.JPGSnabel B brunch 02.JPG

Snabel B er koselig innredet, så det er en perfekt plass for litt søndagshygge, eller hverdagshygge. De har også masse gode bakervarer, kaker, og en milkshake jeg skal teste ut neste gang jeg er der.

Snabel B is a perfect place for a little Sunday coziness, or everyday coziness. They also serve baked goods, cakes, and a milkshake I want to try on my next visit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASnabel B 03.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s