Working lady

barokk stol 03.JPG

Det er så deilig å være tilbake i full jobb, og gjøre det jeg liker aller best, lage ting i 3D. Det er viktig å trives i jobben, så jeg er glad jeg kan fortsette 3D karrieren min her i Danmark også. Og ikke minst, jeg kan sykle til jobb, noe jeg ikke kunne før, så det er herlig. Jeg må bare få kjøpt meg en hjelm, for dansker i sykkelrushet er litt farlige, og jeg er glad i hodet mitt.

It’s so lovely to work full time again, and do what I like the best, make stuff in 3D. I’m super happy that I can continue my 3D career here in Denmark. And not least, I can ride my bike to work, something I couldn’t before, so it’s wonderful. I just have to buy me a helmet, because Danes in bike rush hour are a bit dangerous, and I like my head.

Barokk stol 01.JPGBarokk stol.JPG

Selvfølgelig blir det litt mindre tid til å blogge, men jeg skal prøve å oppdatere ofte allikevel. I dag tok jeg og kæresten noen fine bilder til et blogginnlegg jeg skal lage for Nicehair, jeg har jo begynt å samarbeide litt med de. Her er en liten smakebit, så kommer det flere når jeg har fått sortert og redigert de. Toppen kan du se flere bilder av her.

Of course I have less time to blog, but I’ll try to update frequently anyway. Today me and my boyfriend took some nice pictures for a blog post I’m making for Nicehair, I’ve begun to collaborate a little with them. Here is a small sample, I’ll show more when I have sorted and edited the rest. You can see more pictures of my top here.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s