Electrified lips

SPONSET    INNEHOLDER ADLINKS

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAbare minerals moxie lead the way 06.JPG

Jeg har endelig fått testet ut mineralsminke fra Bare Minerals. Prisen er litt stiv, men jeg har bare god erfaring med dyr sminke. De er også uten parabener og inneholder A, C og E vitamin. Liplinere og leppestifter er også noe som varer lenge, med mindre du er uheldig og mister de. Alltid kjipt hvis en fin luksusleppestift som forsvinner.

I’ve finally tried mineral make up from Bare Minerals. These products are pricey, but I’ve only got good experience with expensive makeup. They are also paraben free and contains A, C and E vitamins. Lipliner and lipstick lasts for a long time, unless you’re unlucky and drop it. It’s always annoying if a nice luxury lipstick disappears.

bare minerals moxie lead the way 03bare minerals moxie electrified 01.JPGbare minerals moxie lead the way 02

Jeg har brukt Marvelous Moxie Lipliner i fargen Electrified, sammen med Marvelous Moxie Lipstick i fargen Lead The Way. Liplineren skal gi ekstra volum til leppene, mens leppestiften skal gi næring, fukt og en fløyelsbløt finish. Jeg har veldig tørre lepper, og de flasser alltid litt etter noen timer med leppestift. Men disse to holder faktisk godt på fuktigheten, og er veldig behagelige.

I have used Marvelous Moxie Lipliner color coded Electrified, in combination with Marvelous Moxie Lipstick color coded Lead The Way. The lipliner should give extra volume to the lips, while the lipstick should provide nourishment, moisture  and give a velvety soft finish. My lips are very dry, and they always get flaky after a few hours with lipstick. But these two actually keep my lips moist, and are very comfortable.

bare minerals moxie electrified 02.JPGbare minerals moxie lipstick 02.jpg

Liplineren er lett å ta på, og du skrur for å få fram mer av spissen. Jeg så ikke noen effekt av mer volum på leppene, men det er uansett ikke noe jeg trenger. Jeg bruker stort sett alltid lipliner sammen med leppestift. Det gir en ekstra piff til fargen, og gjør at leppestiften ikke sklir for mye utover.

The lipliner is easy to apply, and you turn it to reveal more of the tip. I didn’t see any effect of more volume to the lips, but at any rate I don’t need it. I always use lip liner together with lipstick. It gives an extra kick to the color, and prevents the lipstick from smudging.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAbare minerals moxie lipstick 01.jpgbare minerals moxie lead the way 04.JPGP4061640.JPGbare minerals moxie lipstick 04.JPG

Et lite minus er at den ikke dekker helt, men det er bare er fint med plommefarger. Den smitter også av en god del på glass, men det er allikevel masse farge igjen på leppene. Alt i alt noen supre leppeprodukter.

A small minus is that it doesn’t give a full coverage, but that only looks good with plum colors. It also leaves a lot of color on glasses, but it’s still much left on the lips. All in all super lip products.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAbare minerals moxie lipstick 06.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s