Paté Paté

pate pate kødtbyen 02.JPGpate pate kødtbyen 0.JPG

På onsdag var vi på en dobbeldait med et vennepar, og etter å ha trasket litt rundt i Kødtbyen, endte vi opp på Paté Paté, som er den eldste restauranten der. Jeg har kun vært der en gang før, og det er veldig mange år siden, men det var like koselig som sist. Vi skulle egentlig ha noe billig å spise, men det gikk ikke helt som planlagt, Paté Paté er ikke den rimeligste restauranten i København. Ups! Bra jeg har fått meg jobb. ;)

On Wednesday we were on a double date with a friend couple, and after walking around in Kødtbyen, we ended up at Paté Paté, which is the oldest restaurant there. I’ve only been there once before, many years ago, but it was still very pleasant. The plan was to eat something cheap, but it did’t go quite as planned, Paté Paté is not the cheapest restaurant in Copenhagen. Ups! Good thing I’ve got a job now. ;)

aperol spritz.JPG

Selvfølgelig måtte vi starte middagen med en lille cocktail hver, det var tross alt lillelørdag. Vi gikk for hver vår Aperol Spritz, som smakte godt, men den kunne fint hatt litt mer bobler i seg.

Of course we had to start our dinner with a cocktail each, it was little Saturday after all. We got an Aperol Spritz each, which tasted good, but it could do with a little more bubbles.

pate pate kødtbyen 03.JPGpate pate kødtbyen 01.jpgpate pate kødtbyen 05.JPG

Paté Paté serverer rustikk mat inspirert fra Spania, Frankrike og Marokko. Du kan velge mellom et par småretter, eller en stor rett, eller dele, alt ettersom. Kæresten spiste fisk som hovedrett, og jeg fikk to små retter. Den første var en supergod risotto og den andre noe kjøtt, som jeg ikke husker hva var, med det smakte nydelig.

Paté Paté serve rustic food inspired from Spain, France and Morocco. You can choose from a few small dishes, or a large dish, or share, as you prefer. My boyfriend had fish as a main course, and I got two small dishes. The first was a super good risotto, and the other one meat, which I don’t remember the name of, but it tasted lovely.

pate pate kødtbyen 12.JPG

P4131927.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til dessert delte jeg og kæresten en panna cotta med appelsiner og rom sirup. Det hørtes så godt ut, men var dessverre litt skuffende, for det var overhodet ikke noen smak av rom. Men alt i alt en super hyggelig middag, i veldig fine lokaler. Etterpå tok vi turen til Warpigs for å drikke litt deilig øl, men det deler jeg i en ny bloggpost.

For dessert, me and my boyfreind shared a panna cotta with oranges and rum syrup. It sounded so delicious, but unfortunately was a bit disappointing, course it had no taste of rum. But all in all a super nice dinner in very pretty surroundings. Afterwards we went to Warpigs to drink some delicious beer, but I’ll share that in a new blog post.

panna cotta.JPGpanna cotta orange.JPGpate pate kødtbyen 06.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s